Harald Tandlægecentret 9000

Hos Tandlægecentret 9000 er vi I besiddelse af den nyeste viden indenfor tandlægefaget ligesom vi bruger den nyeste teknologi til dine tænder. Vores team af tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinisk tandtekniker og klinikassistenter udfører alle former for tandbehandling. Vi er til for dig!

Parkeringsforhold

Vores dejlige klinik ligger midt i centrum af Aalborg og ankommer du i bil, vil vi gerne gøre det lettest muligt for dig at finde parkering, således dit besøg hos os bliver så behageligt som overhovedet muligt allerede fra ankomsten.

Heldigvis er der meget god hjælp at hente på hjemmesiden aalborgcity, hvor du også kan hente en App ned til din mobiltelefon, som viser dig, hvor nærmeste ledige parkeringsplads befinder sig. Ligesom du på hjemmesiden kan finde et kort over alle parkeringspladser i centrum. Vi håber du må komme godt og sikkert frem.

Henvisning til vores klinik

Er du tandlæge og skal din patient henvises til behandling i vores klinik, kan du benytte knappen herunder for let at komme til EDI portalen

Har du brug for tandlæge?

Som ny patient hos Harald Tandlægecentret 9000, kan du forvente at når du træder ind i vores tandlægecenter, bliver du mødt med respekt for dig og din person. Vi vil meget gerne sætte tid af til møde dine forventninger samt lærer dine tænder bedre at kende.

Aldrig har jeg haft så sød og venlig en tandlæge og assistent. I er simpelthen nogle fantastiske damer!

Dorte Hald Rasmussen

Høj faglighed, grundig forklaring, god stemning og smil gør det helt ok at gå til tandlæge.

Hanne Kaagaard

Mette er en fantastisk dygtig tandlæge, især for en som mig, der lider af angst og også har “tandlægeskræk” – de bedste anbefalinger.

John Nielsen

Fantastisk god behandling gennem årene. Startede med tandlægeskræk hos Mette for mange år siden, Men husker stor forståelse og højt informationsniveau.

Karen Dinesen

Meget tilfreds, altid god behandling! Bliver altid passet godt på hver gang jeg ligger mig i stolen. Flotte resultater hver gang, og altid muligt at få akuttid hvis man får ondt!

Eva Nissen