Harald Tandlægecentret 9000

🚨 OBS – VIGTIG INFORMATION TIL VORES PATIENTER OMKRING COVID-19

Klinikker i Harald har igen normale åbningstider og tager imod patienter.

Genåbning af klinikkerne sker gradvist og sikkert og omfatter blandt andet:
• at tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer
• at patienter kun må møde op på klinikken, hvis der på forhånd er en telefonisk aftale (elektronisk tidsbestilling er pt. ikke en mulighed)
• færre patienter i venteværelset på samme tid

Det vil fortsat være sådan, at man ikke må behandles hos sin tandlæge, hvis man har symptomer på COVID-19, eller hvis man har fået COVID-19. I det tilfælde vil man blive henvist til sygehus, og kun hvis man har akut behov for tandbehandling. Hvis behandlingen kan vente, kan man blive behandlet hos sin tandlæge, når man har været symptomfri i 48 timer.

Harald følger alle de nye retningslinjer udsendt af Sundhedsstyrelsen.
Er du som patient i tvivl eller har spørgsmål, så kontakt din klinik og du vil blive hjulpet.

Kritisk behandling Ikke kritisk behandling
Behandlingskrævende traumer af tænder og mund, smerter, infektioner herunder rodbetændelse, svære cariestilfælde, svære tilfælde af parodontitis Behandling og kontrol af mindre alvorlig tandsygdom som fx mindre cariesangreb, gingivitis og mildere former for parodontitis.
Skader eller løsning af:

  1. aftagelige eller faste protetiske erstatninger og fyldninger
  2. fast eller aftageligt tandreguleringsapparatur ved igangværende behandlinger
Almindelige rutineundersøgelser samt almindelig tandrensning

Kosmetiske behandlinger

Kontrol af igangværende bøjlebehandling, hvor udsættelse kan influere væsentligt på det endelige behandlingsresultat.

Hos Tandlægecentret 9000 er vi I besiddelse af den nyeste viden indenfor tandlægefaget ligesom vi bruger den nyeste teknologi til dine tænder. Vores team af tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinisk tandtekniker og klinikassistenter udfører alle former for tandbehandling. Vi er til for dig!

Parkeringsforhold

Vores dejlige klinik ligger midt i centrum af Aalborg og ankommer du i bil, vil vi gerne gøre det lettest muligt for dig at finde parkering, således dit besøg hos os bliver så behageligt som overhovedet muligt allerede fra ankomsten.

Heldigvis er der meget god hjælp at hente på hjemmesiden aalborgcity, hvor du også kan hente en App ned til din mobiltelefon, som viser dig, hvor nærmeste ledige parkeringsplads befinder sig. Ligesom du på hjemmesiden kan finde et kort over alle parkeringspladser i centrum. Vi håber du må komme godt og sikkert frem.

Henvisning til vores klinik

Er du tandlæge og skal din patient henvises til behandling i vores klinik, kan du benytte knappen herunder for let at komme til EDI portalen

Patient henvisning

Har du brug for tandlæge?

Som ny patient hos Harald Tandlægecentret 9000, kan du forvente at når du træder ind i vores tandlægecenter, bliver du mødt med respekt for dig og din person. Vi vil meget gerne sætte tid af til møde dine forventninger samt lærer dine tænder bedre at kende.

Er du ny patient?

Fantastisk god behandling gennem årene. Startede med tandlægeskræk hos Mette for mange år siden, Men husker stor forståelse og højt informationsniveau.

Karen Dinesen

Meget tilfreds, altid god behandling! Bliver altid passet godt på hver gang jeg ligger mig i stolen. Flotte resultater hver gang, og altid muligt at få akuttid hvis man får ondt!

Eva Nissen

Mette er en fantastisk dygtig tandlæge, især for en som mig, der lider af angst og også har “tandlægeskræk” – de bedste anbefalinger.

John Nielsen

Høj faglighed, grundig forklaring, god stemning og smil gør det helt ok at gå til tandlæge.

Hanne Kaagaard

Aldrig har jeg haft så sød og venlig en tandlæge og assistent. I er simpelthen nogle fantastiske damer!

Dorte Hald Rasmussen

Kontakt klinikken

Her er vores kontakt information, du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os på mail. husk du også kan bestille tid online. Herunder kan du se vores åbningstider.

Mandag

8.00 - 17.00

Tirsdag

8.00 - 17.00

Onsdag

8.00 - 17.00

Torsdag

8.00 - 17.00

Fredag

8.00 - 15.30

98 13 48 70
tandlaegecentret9000@harald.dk

Ift. hjælp til Parkering i nærheden af klinikken, henviser vi til hjemmesiden aalborgcity.dk

Husk at du kan komme til tandlæge med akutte problemer uden for vores almindelige åbningstid.  Tandpinevagten har åbent lørdage, søndage og helligdage. For tidsbestilling: Tlf. 70 200 255, mellem kl. 9 og 10.

OBS! 

Vær opmærksom på vejarbejde på Boulevarden i perioden 2. marts til 17. juli (begge dage incl.) 

Dette berører både bustrafik og almindelig trafik – yderligere info på www.plusbus.dk