Harald Tandlægerne Danmarksgade

Velkommen til Harald Tandlægerne Ladefoged og Anesen

Hos Tandlægerne Harald Tandlægerne Danmarksgade, i hjertet af Aalborg, tilbyder vi tandbehandlinger af høj faglig kvalitet til patienter i hele området nær Aalborg og Nørresundby.

Vores mål som behandlere er ​med til at give dig sikkerhed og tryghed. På vores tandklinik vil du møde et meget serviceminded personale– fra sekretær til tandlæge. Her sætter vi dig i centrum, og vores vigtige opgave er, at du skal føle dig tryg og i gode hænder.​

Det er vigtigt for os at yde den bedst mulige service på klinikken, og vores receptionist er derfor altid parat til at modtage og vejlede dig, når du træder ind ad døren.

Har du brug for tandlæge?

Vores tandklinik står altid klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at bestille en tid til den rette behandling.

Altid rigtig god og professionel behandling. Venligt og smilende personale. Kan klart anbefales.
Steen Nielsen

Fantastisk søde tandlæger og hjælpere, et rigtig godt sted at have tandlæge hvis man har tandlægeskræk

Nina Rolandsen
Min ganske første gang på klinikken og alle var super flinke. Tandlægerne var meget interesseret I at fortælle hvad de lavede, mens de lavede det, så det var super interessant
Zynderquil
En professionel og god behandlimg, arbejdets kvalitet er altid i top. Jeg anbefaler Susanne Ladefoged varmt hvis man har tandlægeskræk, fortæl det og hun hjælper ved at fortælle hvad hun gør og hvorfor, plus hun er god til at lægge bedøvelse ved behov.
Helle B.
Aalborgs absolut bedste tandlægeklinik. Enormt dygtige, rare og gode medarbejdere der virkelig ved hvad de laver. Har altid følt mig super tryg og i gode hænder. Her bliver jeg ved med at komme.
Marleen Kraaijenzank
Helt enestående team og arbejde – kan kun give bedste bedømmelse.
Jytte Andersen