Om Harald Tandlægerne Danmarksgade

Tidsbestilling og afbud 

Er du ny patient bedes du ringe til os på tlf. 98120938. Ringer du uden for vores telefontid, kan du indtale en besked på vores telefonsvarer, hvorefter vi hurtigst muligt kontakter dig. Du kan også sende en e-mail på tandlaegernedanmarksgade@harald.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. Er du eksisterende kunde, bliver du automatisk indkaldt til årligt eftersyn, ellers aftaler vi altid en ny tid, inden du går. Det sikrer, at det individuelle interval overholdes og at tiden passer dig.

Vi vil meget gerne have afbud i god tid, senest kl. 12 dagen før den aftalte tid. Ved afbud til aftaler om mandagen forventer vi afbud fredag inden kl. 12. Hvis du bliver syg, bedes du ringe hurtigt og tidligt på dagen eller indtale en besked på vores telefonsvarer på 98120938, som vi aflytter når vi åbner

Udeblivelser

Ved udeblivelse opkræves sædvanligvis et udblivelsesgebyr. Det fakturerede beløb afhænger af, hvor lang tid du fik reserveret. Baggrunden for dette er, at der er betydelige omkostninger ved en ”tom stol”. Dette er i overensstemmelse med tandlægernes overenskomst med sygesikringen.

Adresseændring m.v.

Du bedes venligst informere os snarest ved ændring af privat adresse, nyt telefonnummer, ved opståede sygdomme og graviditet (hvor tandkødet ofte ændrer sig) eller ved medlemskab af Sygesikringen Danmark, således at vi altid har ajourførte oplysninger.

Flytning

Såfremt du skal flytte og synes, at et tandlægeskift er hensigtsmæssigt, er vi gerne behjælpelige med at finde en passende tandlæge i dit nye område, ligesom kopier af evt. røntgenbilleder og andet relevant journalmateriale vil blive tilsendt din nye tandlæge.

Mød vores personale

Her kan du se alle os, der tager imod dig på klinikken.

Tryk på vores billeder for at læse mere om os og de kurser vi hver i sær har været på, for at kunne yde en bedre behandling for dig.

Vi er 8 meget kompetente og dygtige medarbejdere, helt præcist 3 tandlæger, 1 tandplejer og 5 klinikassistenter.

Vi glæder os til at se dig igen!

Tandlæge og Partner Marianne Anesen

Marianne Anesen

Tandlæge og Partner

Tandlæge​ og Partner  Susanne Ladefoged

Susanne Ladefoged

Tandlæge​ og Partner

Tandlæge Lone Schrøder

Lone Schrøder

Tandlæge

Tandplejer Renata Otocka-Bielinska

Renata Otocka-Bielinska

Tandplejer

Klinikassistent og Receptionist  Gitte Sørensen

Gitte Sørensen

Klinikassistent og Receptionist

Klinikassistent og Receptionist  Natascha Smed

Natascha Smed

Klinikassistent og Receptionist

Klinikassistent Gitte Lichon

Gitte Lichon

Klinikassistent

Klinikassistent Dorte Johansen

Dorte Johansen

Klinikassistent

Service Medarbejder  Ulla Rosenkrantz Jespersen

Ulla Rosenkrantz Jespersen

Service Medarbejder

En del af Harald

Harald er den nye sammenslutning af danske tandlæger. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget så klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden.

Selve motivation for at etablere Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige – er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed.

Harald er skabt og bliver løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne, involverende og tæt på patienterne. Dem, som det handler om.

Vores tandlæge anvender udelukkende gennemtestede materialer og anerkendte metoder inden for tandlæge-verdenen. Det er din garanti for, at du får mest muligt ud af din behandling hos os.

​Derudover bruger vi de nyeste teknologiske hjælpemidler – eksempelvis elektroniske patientjournaler, digital røntgen og intraoralt kamera. Dette bidrager blot yderligere positivt til din behandling, ligesom vi sørger for mest muligt information og kommunikation mellem dig og din tandlæge.