Harald Tandlægerne Østerågade

Velkommen til Harald Tandlægerne Østerågade 

Tandlægerne Østerågade er en moderne tandlægeklinik i hjertet af Aalborg. Vores vigtigste mission er at give dig en god oplevelse, for vi mener, at alle fortjener et sundt smil – uanset alder. Hos os handler det om at sikre dig en optimal og individuel behandling. Her kan du forvente et kompetent og veluddannet tandlægeteam, som står klar til at tage imod dig. Hos os kommer du ind til en behandler du kender fra gang til gang, og du går ud med mere end et godt smil! Vi tager nemlig også vare på din tandsundhed, og sammen med dig ligger vi en fornuftig og langsigtet behandlingsplan.

For os er enhver behandling en helt ny behandling

For os er ikke to patienter ens, og derfor er der heller ikke to behandlinger, som er ens. Hos Tandlægerne Østerågade får du en seriøs, individuel og skræddersyet behandling.

Tandlægerne Østerågade tilbyder enhver form for tandbehandling – fra det halvårlige eftersyn til den mest avancerede kirurgi. Vi er et stort kompetent team, som altid står klar til at hjælpe dig. Vi er alle specialister inden for hvert vores område, og det betyder for dig som patient, at du hos os er i både trygge og erfarne hænder.

Du skal føle dig godt tilpas

Vi er en klinik med en varm atmosfære, og vi går langt for at have de optimale kompetencer så du kan føle dig tryg i kyndige hænder. Vi kan godt lide at skabe en hyggelig atmosfære i vores åbne reception og i vores mange klinikrum, så du ikke føler ubehag ved at komme i behandling.

En af de vigtigste ting for os er, at du føler dig tryg og godt tilpas. Dette gælder både når du ringer ind til os, når du sidder i vores venteværelse og når vi foretager behandlinger.

  • Vi sørger altid for at have en detaljeret plan for dine behandlinger
  • Vi tager vores ‘håndværk’ meget seriøst og går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi tager os tid til at opfylde dine personlige behov
Facade til Harald Østerågade

Har du brug for tandlæge?

Vi går langt for at have de optimale kompetencer, så du kan føle dig tryg i kyndige hænder. Vi kan godt lide at skabe en hyggelig atmosfære i vores åbne reception og i vores mange klinikrum, så du ikke føler ubehag ved at komme i behandling.

Kosmetiske behandlinger

Hos Tandlægerne Østerågade i Aalborg udfører vi en lang række kosmetiske forbedringer af dit smil såsom tandfarvede restaureringer med plastfyldninger, keramiske facader, kroner og broer samt tandblegning. Vi har også stor erfaring med moderne tandretning, og også med tandimplantater som kan sikre dig faste tænder hele livet.

Smilende og venlige og meget professionelt personale

Bo Anker Jensen

Har idag været til behandling hos Anders Vogt. Hold da op så super go service. Er jo mega tandlæge skræk, men det gik ud over al forventning. Sikke omsorg. Tak for nu 🙂

Tina Larsen

Top moderne, dygtige tandlæger og mega søde assistenter

Henning Jensen

Efter flere år med seriøst tandlægeskræk – skiftede jeg tandlæge og kom ud til Anders Vogt Sørensen. Nu går jeg regelmæssigt til tandlæge uden problemer! De er fantastiske derude!

Gitte Kjær