Fyldninger

Fyldninger

Har du huller i tænderne, er det vigtigt at få fyldt dem ud for de ikke bliver dybere. Bliver hullet ikke lukket i tide, kan de nå helt ind til nerven, hvorefter en rodbehandling bliver nødvendig.

Formålet med en fyldning er at beskytte tanden mod yderligere problemer. Tanden skal kunne holdes ren og have en god langtidsholdbarhed.

Langt de fleste fyldninger består i dag af plast. Plasten tilpasses og limes til tanden, og hærdes med en lampe. Den helt store fordel ved plastfyldninger er at de meget svære at se, i modsætning til eksempelvis guld.

Plast er i nogle tilfælde dog ikke tilstrækkeligt holdbart. Det er især tilfældet ved særligt dybe huller, eller huller der er under tandkødet, da hullet skal være fuldstændigt tørt for at plasten kan cementeres korrekt. I disse tilfælde kan det være nødvendigt med guld, som til gengæld også er utroligt holdbart.

Tryk på knapperne for at læse mere:

Eftersyn
Behandlingsplan

Bliv ringet op af Harald Tandklinik

Er du interesseret i at høre mere, så kontakter vi dig gerne. Det er helt uforpligtende.

[[[["field5","equal_to","Harald Roskilde Tandklinik"]],[["email_to",null,"roskildetandklinik@harald.dk"]],"or"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gehuset Faaborg"]],[["email_to",null,"receptiontf@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne i Gjesing"]],[["email_to",null,"gjesingtand@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gehuset Kolding"]],[["email_to",null,"kontortk@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne S\u00f8nder\u00e5parken"]],[["email_to",null,"tandlaegernesoenderaaparken@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gehuset St\u00f8vring"]],[["email_to",null,"tandlaegehusetstoevring@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gecentret 9000"]],[["email_to",null,"tandlaegecentret9000@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne i S\u00e6dding"]],[["email_to",null,"saeddingtand@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne \u00d8ster\u00e5gade"]],[["email_to",null,"aalborgtand@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne Eggers & Vester"]],[["email_to",null,"klinik@tandtandtand.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6ge Jacob Christensen"]],[["email_to",null,"jc@jctand.dk"]],"and"]]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right