Proteser

hvad er en tandprotese?

Aftagelige proteser erstatter en eller flere tænder, og kan tages ud uden særligt værktøj. De fastgøres som regel til et implantat, der indsættes i kæbeknoglen, og de bliver altid fremstillet til lige præcis dit udseende, så de ser ud som en naturlig del af dit tandsæt.

Der eksisterer to slags protester: Hel- og delproteser.

Helproteser erstatter hele tandsættet og er tidligere kendt som gebis. Det fastgøres som regel ved det vakuum, der opstår mellem gummerne og protesen.

Hvis du dog oplever problemer med dette, kan du få fastsat en eller flere tryklåse på implantater i underkæben, som nemt og komfortabelt låser protesen fast.

Delproteser består af en eller flere tænder, der ligesom helprotesen fastgøres i gummen. Da delproteser er mindre ind helproteser, er det oftest bedst at fastgøre dem til et implantat.

Alle former for proteser skal rengøres regelmæssigt for at sikre en god mundhygiejne. Dette er især vigtigt ved delproteser, der skal børstes både morgen og aften.

Tryk på knapperne for at læse mere:

Broer
Kroner
Implantater

Bliv ringet op af Harald Tandklinik

Er du interesseret i at høre mere, så kontakter vi dig gerne. Det er helt uforpligtende.

[[[["field5","equal_to","Harald Roskilde Tandklinik"]],[["email_to",null,"roskildetandklinik@harald.dk"]],"or"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gehuset Faaborg"]],[["email_to",null,"receptiontf@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne i Gjesing"]],[["email_to",null,"gjesingtand@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gehuset Kolding"]],[["email_to",null,"kontortk@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne S\u00f8nder\u00e5parken"]],[["email_to",null,"tandlaegernesoenderaaparken@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gehuset St\u00f8vring"]],[["email_to",null,"tandlaegehusetstoevring@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gecentret 9000"]],[["email_to",null,"tandlaegecentret9000@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne i S\u00e6dding"]],[["email_to",null,"saeddingtand@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne \u00d8ster\u00e5gade"]],[["email_to",null,"aalborgtand@harald.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6gerne Eggers & Vester"]],[["email_to",null,"klinik@tandtandtand.dk"]],"and"],[[["field5","equal_to","Harald Tandl\u00e6ge Jacob Christensen"]],[["email_to",null,"jc@jctand.dk"]],"and"]]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right