2 Tandlæger og 1 tandplejer søges til klinik i Faaborg

Stilling:

Job, Tandlæge, Tandplejer

Jobtype:

Deltid, Faaborg, Fuldtid, Tandlæge, Tandplejer

Oprettet:

14. oktober 2021

Her er muligheden for at få indfriet alle dine faglige drømme

Mine to kollegaer har valgt at trække sig tilbage pr. 1. januar 2022, så derfor søger jeg to tandlæger og en ekstra tandplejer med start 1. januar evt. senere. Både fuld tid og deltid vil være muligt.

Klinikken er velrenommeret og veldrevet samt laver alle former for tandbehandlinger. Vi har været på samme adresse i over 50 år og består pr. 1. januar af 6 super dygtige og søde klinikassistenter, en sød og dygtig tandplejer og én tandlæge.

Foruden vores allerede mange stabile og søde faste patienter har vi stor tilgang af nye patienter hver eneste uge.

Mine forventninger til dig er :

  • Du er stolt af at være tandlæge eller tandplejer
  • Du har lyst til at arbejde som et team på tværs af alle faggrupper på klinikken samt i et større fællesskab
  • Du har lyst til at videreudvikle dig – er faktisk et must
  • Du har lyst til at være en del af en klinik, hvor der grines meget og har en munter tone over for kollegaer og patienter

Klinikken er en del af selskabet Harald P/S, som er et forholdsvis nyt klinikfællesskab kun ejet af tandlæger. Fællesskabet består, på nuværende tidspunkt, af 15 klinikker spredt over hele landet. Vi vækster bevidst med ca. 4 nye klinikker om året. Hvis det har interesse, vil du som tandlæge, få mulighed for at blive partner i Harald. Du kan læse mere om Harald P/S på www.haraldpartner.dk.

Hvis du ikke kender Faaborg, så ligger byen det mest fantastiske sted, ved bunden af De sydfynske alper samt på kanten af Det sydfynske øhav. Her er alle muligheder for at dyrke fritidsinteresser som bl.a. sejlsport, surfing, kajak, mountainbike, landevejscykling, golf, vandring og crossløb. Desuden har vi et rigt musik og kulturliv.  https://fb.watch/8CJ2UPl_bW/

Fremtiden på klinikken:

Ultimo 2022 flytter vi hele klinikken til en splinterny klinik i Faaborgs nye sundhedshus (foto). Vi kommer til at ligge på 2. sal med udsigt over sundet i Faaborg.

Huset står der allerede, tegningerne er stort set på plads, og er du hurtig, vil du få mulighed for at få indflydelse på både indretning og planer for den kommende klinik.

Skulle dette have din interesse så skriv til srj@harald.dk eller ring på 27208399.

Ansøg her