Ambitiøs og energisk tandlæge søges til klinik i Aalborg

Stilling:

Job, Tandlæge

Jobtype:

Aalborg

Oprettet:

1. december 2020

Er du tandlæge, ambitiøs og energisk, og kunne du tænke dig at blive en del af tandlægefællesskabet Harald med klinikker over hele Danmark?

Harald Tandlægecentret9000 i Aalborg søger snarest en dygtig tandlæge til en fast stilling, ca. 30 timer ugentligt med opstart primo 2021. Vi søger en tandlæge, der på relativt kort sigt har lyst og mod på at træde ind som partner og medejer på klinikken og dermed blive en del af Harald.

Vi søger

Vi søger en dygtig og ambitiøs tandlæge med fokus på kvalitet og evnen til at sætte patienten i centrum. Desuden vægter vi god kommunikation, faglig sparring og et tæt samarbejde på tværs af teamet vældig højt, hvor der naturligvis også altid er plads til godt humør i en afslappet atmosfære.

Hvem er vi?

Vi tilbyder en stilling på en veldrevet og populær klinik i hjertet af Aalborg Centrum. Vi er 4 tandlæger, 2 tandplejere, 2 receptionister og 4 klinikassistenter. Desuden har vi ugentligt fast tilknyttet specialtandlæger i Ortodonti og Almen Kirurgi samt klinisk Tandtekniker.

Vi har i en længere årrække været henvisningsklinik og tilbyder alle former for tandbehandling; implantatbehandling, fast og aftagelig protetik, PA-kirurgi og større rekonstruktioner af det slidte tandsæt. Vi forventer, at du fagligt har lyst til at dygtiggøre dig og tilegne ny viden gennem løbende efteruddannelse.

Vi er en del af Harald, som er et tandlægefællesskab, ejet 100% af tandlægerne selv. I fællesskab består Harald af 11 klinikker med over 130 medarbejdere og er i stabil, støt vækst.

Ønsker du at høre mere om denne spændende stilling, er du meget velkommen til at kontakte tandlæge og partner Mette Løth Munkholm på mobil nr. 26274466.

Du kan naturligvis læse meget mere om klinikken på vores hjemmeside og omkring Harald på www.harald.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning inkl. autorisations ID på mail mlm@harald.dk