AMBITIØS TANDLÆGE MED PARTNERAMBITIONER SØGES TIL DRIFTIG KLINIK PÅ SYDFYN

Stilling:

Job, Tandlæge

Jobtype:

Faaborg, Fuldtid, Partner

Oprettet:

17. november 2020

Tandlæge med partnerambitioner

Vores partner, tandlæge Per Møller Hansen, har efter 35 år på klinikken, besluttet at nyde sit otium. Derfor søger vi nu en tandlæge, som har lyst til at overtage partnerandelen. Vi tilbyder en populær og veldrevet klinik med 2 øvrige tandlæger/partnere, 1 tandplejer, samt 6 klinikassistenter.

Klinikken er placeret midt i den smukke by Faaborg, som brillerer med sin fantastiske beliggenhed i en helt speciel naturskøn del af Danmark, mellem de skovklædte ”Sydfynske Alper” og det Sydfynske Øhav.

Klinikken er velrenommeret, den er grundlagt for godt 50 år siden og er løbende moderniseret, så den i dag er up-to-date og fuldt digitaliseret med bl. a. røntgen på alle 5 stole og en Trios scanner. Patientgrundlaget er rigelig stort, ca. 4200 patienter med høj loyalitet, samt en jævn tilgang af nye patienter. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, inkl. implantatbehandling og ortodonti, og du vil derfor have gode muligheder for at fordybe dig med det, som interesserer dig eller du har speciale indenfor.

Vi forventer, at du er fagligt velfunderet, har en rimelig grad af erfaring og at du har lyst til at videreudvikle dig med jævnlig efteruddannelse. Herudover vil vi sætte pris på personlige egenskaber som venlighed, empati, høj etik, samt et ukompliceret og muntert sind.

Som ny partner bliver du en del af den daglige ledelse på klinikken, fuldstændig som på enhver anden privat tandlægeklinik. Samtidig indtræder du som partner i Harald P/S, som er en sammenslutning af – indtil videre – 11 veldrevne klinikker fordelt i hele landet. Harald P/S er 100% ejet af partnerne, som alle er tandlæger. Vi fungerer i det daglige fuldstændigt selvbestemmende på de enkelte klinikker og nyder samtidig fordelene ved stordrift. Eksempelvis har vi et hovedkontor, som sørger for at hjælpe med administrative byrder, lukrative indkøbsaftaler, revision m.v. og vi har daglig inspirerende sparring mellem de mange gode kolleger i vores intranetkommunikation.

Generationsskiftet har yderligere den store fordel i forhold til en traditionel klinikhandel, at investeringen er langt mindre: Man køber blot en partnerandel for et overskueligt indskud og dette indskud får man igen, når/hvis man senere afhænder sin andel. Ejerskabet af klinikkerne forbliver samlet i selskabet, der – som nævnt – ejes af de aktuelle partnere.

Ønsker du at høre mere om denne enestående mulighed, er du meget velkommen til at kontakte tandlæge Claus Hervit på mobil 4076 4433 eller tandlæge Søs Ryborg på mobil 2720 8399. Du kan læse mere om Harald, vores partnermodel og vores klinikker på www.harald.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning inkl. autorisations ID på mail cwh@harald.dk.Vi vil meget gerne have, at du i din ansøgning lægger vægt på din motivation for at blive partner, samt hvad du kan tilføre klinikken.

Vi glæder os til at høre fra dig.