Tandplejer til klinik i Faaborg

Stilling:

Job, Tandplejer

Jobtype:

Faarborg, Fuldtid, Tanplejer

Oprettet:

10. februar 2021

Er du tandplejer og kunne du tænke dig at blive en del af Harald Tandlægehuset Faaborg? Så har du her chancen.

Harald Tandlægehuset Faaborg har travlt og søger nu en dygtig tandplejer til en fast stilling med opstart snarest muligt. Der er tale om en fuldtidsstilling, men med mulighed for individuel tilpasning af arbejdstiden.

Om dig og jobbet

Vi søger En dygtig og humørfyldt ekstra tandplejer. Dit arbejde vil primært bestå af undersøgelser, forebyggelse og tandrensninger samt små og større parodontosebehandlinger og den dertilhørende behandlingsplanlægning. Opgaverne løses både selvstændigt og i samarbejde med resten af teamet.

Vi forventer, at du:

– har et godt humør

– altid har fokus på patientens velbefindende, så besøget bliver en god oplevelse

– er professionel, engageret og ansvarsbevidst

– er indstillet på jævnligt at deltage i relevante kurser

– kan klare, i perioder, at have lidt travlt uden at miste overblikket

– forstår overenskomsten (ellers hjælper vi hinanden)

Om os

Vores team består, ud over dig, af 3 tandlæger, 6 klinikassistenter og 1 rutineret tandplejer (for tiden på barsel).  Vi er et fast sammentømret team og har et godt arbejdsklima, hvor der grines en del. Vi (og patienterne) har mange års erfaring med tandplejersamarbejde.

Vi er en del af sammenslutningen Harald og har derfor kollegaer fordelt over hele landet. Samarbejdet gælder både i det daglige og ved faglige og sociale sammenkomster i løbet af året.

Vores klinik råder over 5 lyse behandlingsrum, som er moderne indrettet, fuldt digitaliserede og med røntgen ved stolene.

Vi arbejder med al slags tandbehandling, dvs. alt lige fra almindelig tandbehandling, kirurgi, protetik i alle afskygninger, snorkeskinner og lidt ortodonti til avancerede implantatbehandlinger og større rekonstruktioner. Men først og fremmest handler det om at yde vores patienter en god service og skabe nogle gode, trygge rammer, så patienterne føler sig godt behandlet.

Faaborg er en charmerende lille brostensbelagt købstad med et rigt kultur- og ikke mindst friluftsliv, idet byen ligger lige syd for de skovklædte ”Sydfynske Alper” og lige ud til det smukke Sydfynske Øhav.

Man er i Faaborg ved at opstarte et sundhedshus. Vi undersøger, for øjeblikket, muligheden for, at klinikken kan blive en del af dette primo 2022

Kontakt og opstart

Ønsker du at høre mere om stillingen og klinikken, er du meget velkommen til at kontakte tandlæge Søs Ryborg via e-mail: srj@harald.dk eller på tlf. 27208399. Du kan læse mere om Harald og vores klinikker på www.harald.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og evt. relevant papir elektronisk via e-mail til srj@harald.dk eller postet/leveret direkte hos os:

Harald Tandlægehuset Faaborg
Mellemgade 17
5600 Faaborg