Tandplejer til klinik i Vejle

Stilling:

Job, Tandplejer

Jobtype:

Tandplejer, Vejle

Oprettet:

14. april 2021

Harald Tandlægerne Sønderåparken i Vejle søger nu en dygtig tandplejer til en fast stilling på 25-30 timer med opstart snarest muligt.

Vi søger:

En empatisk, selvstændig og faglig kompetent tandplejer, der har lyst til at blive en del af vores team.
Dine arbejdsopgaver vil udfordre alle områder af dit fag og opgaverne løses både selvstændigt og i samarbejde med tandlægeteamet. Dit arbejde vil primært bestå af undersøgelser, forebyggelse og tandrensninger. Opgaverne løses både selvstændigt og i samarbejde med resten af teamet.

Hvem er vi:

Teamet består, ud over dig, af tre tandlæger, en tandplejer og fem klinikassistenter. Vi er et godt team, der har arbejdet sammen i mange år, og som altid har det hyggeligt sammen.

Vores klinik:

Vi er en del at Harald Tandlægerne, en sammenslutning af tandklinikker, som udelukkende er ejet af tandlæger. Vi holder til i centrum af Vejle tæt på bus og banegård. Vi er et sammentømret team der har travlt i hverdagen, men altid med patientens behov i centrum. Først og fremmest handler det om at yde vores patienter en god service og skabe nogle trygge rammer så patienterne føler sig godt behandlet.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte klinikassistent Gitte Lykke Nielsen på mail infosp@harald.dk. Du kan læse mere om Harald og vores klinikker på www.harald.dk

Vil glæder os til at modtage din ansøgning på mail infosp@harald.dk eller postet/leveret direkte hos os:

Harald Tandlægerne Sønderåparken
Borgvold 14C,
7100 Vejle
Tlf. 75 21 00 21