ERFAREN OG ENGAGERET TANDPLEJER TIL KOLDING TANDKLINIK

Stilling:

Job, Tandplejer

Jobtype:

Deltid, Kolding

Oprettet:

16. november 2020

Harald Tandlægehuset i Kolding søger nu en dygtig tandplejer til en deltids stilling på cirka 28 timer med opstart 1. februar 2021. Der er tale om en nyoprettet stilling.

Vi søger:
En sød og smilende, energisk, selvstændig og engageret tandplejer,  der har lyst til at blive en del af vores team. Dit arbejde vil primært bestå af undersøgelser, forebyggelse og tandrensninger, samt parodontalbehandlinger og den dertilhørende behandlingsplanlægning. Opgaverne løses både selvstændigt og i samarbejde med resten af teamet.

Hvem er vi.
Teamet består, ud over dig, af tre tandlæger, en deltids tandplejer, 4 klinikassistenter og en klinikassistentelev. vi er et godt team, der har arbejdet sammen i mange år. Vi har travlt, men har det hyggeligt sammen.

Vores klinik.
Vi holder til i centrum af Kolding tæt på bus og banegård. Vores klinik har 4 fuldt digitaliserede behandlingsrum, som er indrettede med helt nyt udstyr.

Vi har travlt i hverdagen, men altid med patienternes behov i fokus. Først og fremmest handler det om at yde vores patienter en god service og skabe nogle gode, trygge og hyggelige rammer, så patienterne føler sig godt behandlet.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakt tandlæge Pia Sloth-lisbjerg eller tandplejer Rikke Grønhøj Jensen på telefon 75 54 20 22 eller mail psl@harald.dk. Du kan læse mere om Harald og vores klinikker på www.harald.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden den 15.11.2020 via e-mail kontork@harald.dk eller pr. post til

Harald Tandlægehuset Kolding
Fredericiagade 19
6000 Kolding
Tlf. 75 54 20 22