Klinikassistent til klinik i Aalborg.

Stilling:

Job, Klinikassistent

Jobtype:

Aalborg, Fuldtid, Klinikassistent

Oprettet:

29. april 2021

Harald Tandlægecentret9000 Aalborg søger lige nu en dygtig klinikassistent til en fast stilling med opstart 1. juli 2021. Timeantal er 37 timer pr. uge.

Vi søger

En frisk og smilende klinikassistent. Stillingen er alsidig med assistance, udover tandlægen, ved kæbekirurg en dag pr. måned, aftrykstagning, røntgenoptagelser, sterilisation og ansvarsområder som røntgenkontrol/kvalitet samt vedligeholdelse af autoklaver, maskiner og udstyr. Dette oplæres du i.

vi forventer, at du
– Har godt humør
– Altid har fokus på patientens velbefindende, så besøget bliver en god oplevelse
– Er professionel, engageret og ansvarsbevidst
– Kan klare, i perioder, at have lidt travlt uden at miste overblikket

Hvem er vi

Teamet består, ud over dig, af tre tandlæger, tre klinikassistenter, tre tandplejere, to receptionister, en kliniks tandtekniker, en kæbekirurg og en ortodontist. Vi er et godt team, der har arbejdet sammen i mange år. Vi har travlt men har det hyggeligt sammen.

Vores klinik

Vi holder til på en stor klinik i centrum af Aalborg. Vores klinik råder over 5 lyse behandlingsrum, som er moderne indrettet, fuldt digitaliserede og med røntgen ved stolene. Vi bruger Al-Dente på klinikken.

Vi har en travl og spændende hverdag med masser af faglige udfordringer, men lægger altid vægt på god tid til den enkelte patient, som det naturlige centrum.
Omgangstonen er uformel og vi vægter humor og et smil på læben højt.

Vi arbejder med al slags tandbehandling, dvs. alt lige fra almindelig tandbehandling, PA-kirurgi, protetik i alle afskygninger og ortodonti til avancerede implantatbehandlinger og større rekonstruktioner af nedslidte eller ødelagte tandsæt.

Men først og fremmest handler det om at yde vores patienter en god service og skabe nogle gode, trygge
rammer, så patienterne føler sig godt behandlet.

Klinikken er en del af HARALD samarbejdet, et tandlægefællesskab på 12 klinikker fordelt over hele landet og med i alt over 140 medarbejdere.

Ønsker du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte tandlæge Mette Løth Munkholm på tlf. 26274466. Du kan læse mere om Harald og vores klinikker på www.harald.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden 15/5-2021 og evt. relevant papir elektronisk via e-mail til tandlaegecentret9000@harald.dk eller postet/leveret direkte hos os:

Harald – Tandlægecentret9000
Boulevarden 5 1. sal
9000 Aalborg
Tlf. 98134870