Er du klar på at starte dit nye tandlæge-eventyr i Billund?

Klinikken

Velkommen til Harald Tandlægehuset Billund. Vi er en tandlægeklinik, der værdsætter klassiske dyder som faglighed, kvalitet og dialog. Vi har årelang erfaring i alle de velkendte tandbehandlinger, men beskæftiger os også med særlige kompetencer indenfor implantatbehandlinger, kirurgi, blegninger, m.m. På klinikken benytter vi TRIOS scannere.

Harald Tandlægehuset Billund er en del af Harald, et partnerskab, ejet udelukkende af tandlæger, som med 15 klinikker og mere end 160 medarbejdere dækker det meste af Danmark.

Hvem er vi

Harald Tandlægehuset Billund er kendetegnet ved høj faglighed og rutiner.

Vi er en flok medarbejdere med masser af erfaring. Klinikken har kompetent tandlæge, tandplejer og klinikassistenter, som alle arbejder hårdt på at yde den bedste service til den enkelte patient. Vi er lattermilde og sætter pris på godt humør der giver et godt arbejdsmiljø.

På klinikken har vi vores egen operationsstue, hvor vi bl.a. udfører implantatbehandlinger. Derudover har vi en klinisk tandtekniker tilknyttet klinikken.

Om stillingen

Vi søger en tandlæge der kan tiltræde snarest muligt. Stillingen er fuldtid/deltid, ca. 28 timer.

Om dig

Du er en ambitiøs tandlæge med let til smil. Du har fokus på kvalitet og evner at sætte patienten i centrum. Vi vægter et langtidssamarbejde og har du lyst til at blive partner/medejer i Harald P/S, vil dette være en mulighed på meget fordelagtige vilkår.
Du trives med at arbejde i et team og ikke mindst bidrage til at højne både det sociale og faglige niveau på klinikken.

Ønsker du at høre mere om denne spændende stilling, er du meget velkommen til at kontakte tandlæge og partner Lisbeth Bildsøe Møller på tandlaegehusetbillund@harald.dk. Du kan også sende ansøgning og CV inkl. autorisations ID til denne mail.

Læs mere om Harald og Tandlægehuset Billund på www.harald.dk.