Er du klinikassistent og kunne du tænke dig at blive en del af Harald, en sammenslutning af tandklinikker?

Vi søger

Vi søger en ny kollega til vores dygtige klinikteam, hvor vi fokuserer på den gode patientoplevelse lige fra det første møde i telefonen til velkomsten på klinikken. Stillingen er fast, med 30 timer ugentligt, og med start 1 maj 2022 eller snarest muligt.

Vores forventninger til dig er:

  • Du har lyst til at tage ansvar og ser nye opgaver som udfordringer, der giver dig mulighed for fortsat faglig og personlige udvikling.
  • Du er positiv, udadvendt, fleksibel og har god energi.
  • Du mestrer firhændig assistance.
  • Du har lyst til/erfaring med administrativt klinikarbejde, hvilket gør du kan medvirke til arbejdet i receptionen.

Hvem er vi

Teamet består, ud over dig, af tre tandlæger, en tandplejer og tre klinikassistenter. Vi er et godt team, der har arbejdet sammen i mange år. Vi har et godt arbejdsmiljø, søde og dygtige kolleger, en spændende og afvekslende hverdag. Vi har travlt i hverdagen, men altid med patienternes behov i fokus. Først og fremmest handler det om at yde vores patienter en god service og skabe nogle gode, trygge og hyggelige rammer, så patienterne føler sig godt behandlet.

Vores klinik

Klinikken er en del af selskabet Harald P/S, som er et forholdsvis nyt klinikfællesskab kun ejet af tandlæger. Fællesskabet består, på nuværende tidspunkt, af 15 klinikker spredt over hele landet. Se yderligere information om Harald P/S på www.harald.dk.

Ønsker du at høre mere om denne spændende stilling, er du meget velkommen til at kontakt tandlæge og partner Susanne Ladefoged og Marianne Anesen på tandlaegernedanmarksgade@harald.dk att. Susanne & Marianne.

Du kan læse mere om Harald og vores klinikker på www.harald.dk.

Ansøgningsfrist d. 18/04 – 2022, men vi holder samtaler løbende, og vi glæder os til at modtage din ansøgning via e-mail tandlaegernedanmarksgade@harald.dk, eller med post/leveret direkte hos os:

Harald Tandlægerne Danmarksgade
Danmarksgade 56
9000 Aalborg
Tlf. 98 12 09 38