Vi mangler en sød og smilende, selvstændig og engageret tandplejer

Vi søger:

En sød og smilende, selvstændig og engageret tandplejer, der har lyst til at blive en del af vores team. Dit arbejde vil primært bestå af undersøgelser, forebyggelse og tandrensninger, samt parodontalbehandlinger og den dertilhørende behandlingsplanlægning. Andre tandfaglige opgaver forekommer også, men i mindre omfang. Opgaverne løses både selvstændigt og i samarbejde med resten af teamet.

Hvem er vi:

Vi er en klinik med mange gode og velbehandlede patienter og hvor en afslappet stemning er værdsat af både personale og patienter. Vi har et rigtig godt sammenhold hvor alle hjælper alle og hvor vi alle prøver at skabe en god dagligdag og gode arbejdsforhold, så også du kan føle dig tryg, og udvikle dig selv og dine kompetencer. Vi er et hold på to tandlæger og to tandplejere og 5  klinikassistenter og en elev, og vi er lige blevet kåret af HK til årets elevplads i Region Syddanmark i 2022. Vi er henvisningspraksis for kirurgi og laver de fleste behandlinger på klinikken.

Vi holder til i Gjesing, og vi har travlt i hverdagen, men altid med patientens behov i fokus. Først og fremmest handler det om at yde vores patienter en god service og skabe nogle gode, trygge og hyggelige rammer, så patienterne føler sig godt behandlet.

Kunne du tænke dig en dagligdag med spændende opgaver og med faglig udvikling og godt humør, så send en ansøgning og lad os mødes til en uformel snak om hvordan du kunne tænke dig din arbejdsdag skal se ud.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte tandlæge Michael Rasmussen på mail: mir@harald.dk.

Du kan læse mere om Harald og vores klinikker på www.harald.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning på: mir@harald.dk

Harald Tandlægerne i Gjesing

Gl vardevej 191

6715 Esbjerg

Tlf. 75 13 75 13

Ansøg her