Kunne du tænke dig at fortsætte din karriere på en ny topmoderne tandklinik

Vi har en stilling ledig som klinikassistent eller elev på vores klinik i Faaborg med start 1. februar 2023 eller snarest derefter. Stillingen er fast: 32-37 timer.

Klinikken flytter 1. februar ind i helt nye lokaler i Faaborgs Sundhedshus og du kan være med til at skabe rammerne for Haralds fremtid i Faaborg.

Vi kan tilbyde dig en hverdag med mulighed for at jonglere med mange bolde. En hverdag hvor du spiller en central rolle i forhold til at sikre vores vision.

Om du har få eller mange års erfaring er ikke så vigtigt, når bare du har hjertet med på arbejde og brænder for det du laver i mødet med patienten.

Er du nærværende, servicemindet og kan lide at arbejde selvstændigt? Har du lyst til at indgå i relation/dialog med vores patienter? Skabe tryghed og opbygge tillid, hører vi rigtig gerne fra dig.

Dit primære fokus som klinikassistent indebærer hovedsageligt at du arbejder ved stolen og du vil få selvstændige opgaver såsom digitale aftryk, tandrensninger og instruktioner.

Derudover vil der være administrative opgaver du skal være med til at løse.

Du tilbydes

  • Muligheden for at sætte dit eget præg på løsninger i klinikken
  • Løn efter kvalifikationer
  • Bred kontaktflade
  • Sparring med kollegaer på øvrige klinikker og Haralds hovedkontor
  • Kompetenceudvikling i Harald akademi
  • Sundhedsforsikring
  • Deltagelse på events og årsmøder

Kontakt

Ønsker du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Harald Tandlægehuset Faaborg og partner Søs Ryborg på telefon 2720 8399. Du kan læse mere om Harald på www.harald.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning elektronisk via e-mail til srj@harald.dk.

Vores klinik

Klinikken er en del af selskabet Harald P/S, som er en tandlægekæde kun ejet af tandlæger. Kæden består, på nuværende tidspunkt, af 15 klinikker spredt over hele landet. Se yderligere information om Harald P/S på www.harald.dk.