Klinikassistent til receptionistfunktion til klinik i Kolding

Stilling:

Job, Klinikassistent

Jobtype:

Klinikassistent, Kolding, Receptionist

Oprettet:

12. juli 2021

Harald Tandlægehuset Kolding søger lige nu en klinikassistent til en receptionistfunktion fra d. 1.9.2021 eller senere. Timeantallet er 34 ½ timer eller mere.

Vi søger
En frisk og smilende klinikassistent. Stillingen er alsidig med receptionistfunktioner, men også assistance hos tandplejer og tandlæge, selvstændigt arbejde med afpudsninger, tandrensninger, aftryksstagning, røntgenoptagelser og arbejde i sterilisationen.

Hvem er vi?
Teamet består, ud over dig, af tre tandlæger, to deltids tandplejer, 3 klinikassistenter og en klinikassistentelev. Vi har travlt, men har det hyggeligt sammen.

Vores klinik.
Vi holder til i centrum af Kolding tæt på bus og banegård. Vores klinik har 4 fuldt digitaliserede behandlingsrum, som er indrettede med helt nyt udstyr. Vi har travlt i hverdagen, men altid med patienternes behov i fokus. Først og fremmest handler det om at yde vores patienter en god service og skabe nogle gode, trygge og hyggelige rammer, så patienterne føler sig godt behandlet.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakt tandlæge Pia Sloth-Lisbjerg på telefon 23 49 40 92 eller mail psl@harald.dk.

Du kan læse mere om Harald og vores klinikker på www.harald.dk.

Vi holder samtaler løbende, og vi glæder os til at modtage din ansøgning via e-mail kontork@harald.dk, eller pr. post til:

Harald Tandlægehuset Kolding
Fredericiagade 19
6000 Kolding
Tlf. 75 54 20 22