Smilende, energisk, selvstændig og engageret tandplejer søges til klinik i Aalborg

Stilling:

Job, Tandplejer

Jobtype:

Aalborg, Fuldtid

Oprettet:

17. november 2020

Er du tandplejer, og kunne du tænke dig at blive en del af Harald, en sammenslutning af tandklinikker fordelt ud over hele Danmark.

Harald Tandlægecentret9000 i Aalborg søger nu en dygtig tandplejer til en fast stilling med opstart 1. januar 2021. Vores søde,  dygtige og loyale tandplejer har valgt at gå på pension efter 30 år på klinikken.

Vi søger
En sød og smilende, energisk, selvstændig og engageret tandplejer, der har lyst til at blive en del af vores team. Dit arbejde vil primært bestå af undersøgelser, forebyggelse og tandrensninger, samt små og større parodontosebehandlinger og den dertilhørende behandlingsplanlægning. Opgaverne løses både selvstændigt og i samarbejde med resten af teamet.

Vi forventer, at du
– har et godt humør
– altid har fokus på patientens velbefindende, så besøget bliver en god oplevelse
– er professionel, engageret og ansvarsbevidst
– er indstillet på jævnligt at deltage i relevante kurser
– kan klare, i perioder, at have lidt travlt uden at miste overblikket
– forstår overenskomsten (ellers hjælper vi hinanden)

Hvem er vi
Teamet består, ud over dig, af 4 tandlæger. 4 klinikassistenter, 1 tandplejere, 2 receptionister, 1 kliniks tandtekniker, 1 kæbekirurg og 1 ortodontist.
Vi er et fast sammentømret team og har et godt arbejdsklima, hvor der grines en del.
Vi (og patienterne) har mange års erfaring med tandplejersamarbejde.

Vores klinik
Vi holder til på en stor klinik i centrum af Aalborg. Vores klinik råder over 5 lyse behandlingsrum, som er moderne indrettet, fuldt digitaliserede og med røntgen ved stolene. Vi har en travl om spændende hverdag med masser af faglige udfordringer, men lægger altid vægt på god tid til den enkelte patient, som det naturlige centrum.

Vi arbejder med al slags tandbehandling, dvs. alt lige fra almindelig tandbehandling, PA-kirurgi, protetik i alle afskygninger og ortodonti til avancerede implantatbehandlinger og større rekonstruktioner af nedslidte eller ødelagte tandsæt. Men først og fremmest handler det om at yde vores patienter en god service og skabe nogle gode, trygge rammer, så patienterne følger sig godt behandlet.

klinikken er en del af Harald samarbejdet, et tandlægefællesskab på 11 klinikker fordelt over hele landet og med over 130 medarbejdere.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte tandlæge Mette Løth Munkholm på tlf. 26274466. Du kan læse mere om Harald og vores klinikker på www.harald.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og evt. relevant papir elektronisk via e-mail til tandlaegecentret9000@harald.dk eller postet/leveret direkte hod os:

Harald Tandlægecentret9000
Boulevarden 5 1.sal
9000 Aalborg
tlf. 98 13 48 70