Tandplejer til klinik i Gjesing

Stilling:

Job, Tandplejer

Jobtype:

Gjesing, Tandplejer, Vikariat

Oprettet:

22. juni 2021

Harald Tandlægerne Gjesing søger en dygtig tandplejer til et barselsvikariat på 3-5 dage om ugen med opstart 14. august 2021 til 31. august 2022.

Vi søger:
En sød og smilende, selvstændig og engageret tandplejer, der har lyst til at blive en del af vores team. Dit arbejde vil primært bestå af undersøgelser, forebyggelse og tandrensninger, røntgen, samt parodontalbehandlinger og den dertilhørende behandlingsplanlægning. Opgaverne løses både selvstændigt og i samarbejde med resten af teamet.

Hvem er vi:
Teamet består, ud over dig, af to tandlæger, en tandplejer og 6 klinikassistenter. Vi er et godt team, der har arbejdet sammen i mange år. Vi har travlt, men har det hyggeligt sammen, og der er en god og afslappet stemning på klinikken.

Vores klinik:
Vi holder til i Gjesing, og vi har travlt i hverdagen, men altid med patientens behov i fokus. Først og fremmest handler det om at yde vores patienter en god service og skabe nogle gode, trygge og hyggelige rammer, så patienterne føler sig godt behandlet.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte tandlæge Michael Rasmussen på mail mir@harald.dk. Du kan læse mere om Harald og vores klinikker på www.harald.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning via e-mail Mir@harald.dk eller pr. post til

Harald Tandlægerne i Gjesing
Gl vardevej 191
6715 Esbjerg

Tlf. 75 13 75 13