Er du tandlæge og kunne du tænke dig at blive en del af tandlægefællesskabet Harald?

Harald Tandlægehuset Billund søger snarest en dygtig selvstændig tandlæge til en fast stilling 2 – 3 dage i ugen, med opstart primo 2022.

Vi søger

Vi søger en dygtig og ambitiøs tandlæge med fokus på kvalitet og evnen til at sætte patienten i centrum. Desuden vægter vi god kommunikation, faglig sparring og et tæt samarbejde på tværs af teamet vældig højt, hvor der naturligvis også altid er plads til godt humør i en afslappet atmosfære. Vi forventer, at du fagligt har lyst til at dygtiggøre dig og tilegne ny viden gennem løbende efter-uddannelse.

Hvem er vi?

Vi tilbyder en stilling på en veldrevet og populær klinik i Billund. Vi er 1 tandlæge, 2 tandplejere, 1 receptionist og 3 klinikassistenter. Vi er en del af Harald, som er et tandlægefællesskab, ejet 100% af tandlægerne selv. I fællesskab består Harald af 15 klinikker med over 160 medarbejdere og er i stabil, støt vækst. Du kan naturligvis læse meget mere om klinikken på vores hjemmeside og omkring Harald på www.harald.dk

Ønsker du at høre mere om denne spændende stilling, er du meget velkommen til at kontakte tandlæge og partner Lisbeth Bildsøe Møller på tandlaegehusetbillund@harald.dk att. Lisbeth.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV inkl. autorisations ID på mail: tandlaegehusetbillund@harald.dk att. Lisbeth

Ansøg her