Kunne du tænke dig at få et job i det sønderjyske, nærmere betegnet Løgumkloster?

Er du tandlæge og kunne du tænke dig at blive en del af Harald, en sammenslutning af tandklinikker fordelt ud over hele Danmark?

Kunne du tænke dig at få et job i det sønderjyske, nærmere betegnet Løgumkloster, hvor der er rigeligt at lave, søde patienter og samtidig blive en del af et godt kollegaskab?

Hos os er humor en vigtig del af hverdagen, så selvom faget indeholder seriøsitet og fagligheden er i højsæde, er det for os lige så vigtigt at vi går hjem med et smil på læben og synes det har været en god arbejdsdag.

Vi søger

En dygtig og ambitiøs tandlæge, med fokus på kvalitet og evne til at sætte patienten i centrum. Du trives med at arbejde i et team og ikke mindst bidrage til at højne både det sociale og faglige niveau på klinikken. Det er ikke så vigtigt om du er ny udlært eller har mange års erfaring.

Hvem er vi

Vi er en klinik beliggende i hjertet af Løgumkloster på over 300kvm, hvor der er 6 behandlerrum. Vi er i øjeblikket 3 tandlæger, 2 tandplejere, 5 klinikassistenter og 2 receptionister. Vi søger en tandlæge der kan tiltræde fra februar 2022 eller hurtigst mulig derefter. Stillingen vil være en fast stilling, gerne på fuldtid, men alt har interesse. Vi har en god, afslappet omgangstone, som i høj grad værdsættes af vores patienter. Vi har fokus på høj faglighed og godt humør. Vores patienter har gået i huset i en lang årrække og da mange af klinikassistenterne også har mange års erfaring, så føler patienterne en stor tilknytning til os. Vi gør meget ud af at byde nye som gamle hjertelig velkommen og vi sætter en stor dyd i at behandle patienter med tandlægeangst og få dem tilvænnet til almindelig tandpleje med regelmæssige besøg.

Klinikken

Til sommer 2022 skal klinikken gennemgå en større renovering, hvor alle 6 klinikrum får nyt inventar og units (XO Flex) Derudover får vi ved årsskiftet en Cerec Prime Scan, så vi fremover kan tilbyde vores patienter en mere behagelig proces i både fast og aftagelig protetik.

Inden for en overskuelig fremtid også skal installeres Panorama røntgen på klinikken. Vi tilbyder almen tandbehandling inkl. mindre kirurgiske indgreb, men indtil videre har vi endnu ikke tilbudt implantater på klinikken. Det har selvfølgelig stor interesse hvis netop du kunne gøre det muligt for os at tilbyde.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du meget velkommen på at kontakte tandlæge og partner Line Bak Toft på telefon 28728385 for yderligere oplysninger. Ansøgning inkl. autorisations ID sendes til: lbt@harald.dk.

Ansøg her