Er du klar på at starte dit nye tandlæge-eventyr i Harald?

Kunne du forestille dig at være en del af et spændende tandlægefællesskab? Som ansat tandlæge til en begyndelse, men hvis du har lyst, muligheder for at blive medejer/anpartshaver i klinikfælleskabet?

Kunne du tænke dig at arbejde og evt. bo i en skøn by med fantastisk beliggenhed i en helt speciel naturskøn del af Danmark. Så har du her chancen.

Du er en dygtig og ambitiøs tandlæge, med fokus på kvalitet og evne til at sætte patienten i centrum. Du trives med at arbejde i tæt samarbejde med det øvrige team og ikke mindst bidrage til at højne både det sociale og faglige niveau på klinikken.

Er du nyuddannet og/eller ønsker at dygtiggøre dig inden for specielle dele af odontologien, eller besidder du allerede viden og kunnen inden for et specielt område – så er mulighederne store i Harald.

Det er vigtigt at du er et forbillede som personalet kan se op til og lade sig inspirere af. Det er din opgave som tandlæge, og evt. leder, at sikre, at medarbejdernes viden og kompetencer kommer i spil på den rigtige måde.

I vinteren 2023 flytter hele klinikken til en større og splinterny klinik i et top moderne sundhedshus. Flere af klinikkerne indrettes med bl.a. den nye xo-flow units.

Indretningen er i fuld gang og er du hurtig, vil du få mulighed for at få indflydelse på planerne for den kommende klinik.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Harald på 81 40 10 10. Du kan læse mere om Harald på www.harald.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning elektronisk via e-mail til kontakt@harald.dk.