Tandlæge til klinik i Aalborg

Stilling:

Job, Tandlæge

Jobtype:

Aalborg, Tandlæge

Oprettet:

6. september 2021

Aalborg kalder…

Er du tandlæge og har du lyst til:

  • En spændende hverdag som en del af passioneret team?
  • At arbejde med nyeste udstyr?
  • At specialisere dig?

Så kan du meget vel være vores nye kollega.

Om klinikken

Harald Tandlægecentret 9000 er beliggende i hjertet af Aalborg, på Boulevarden kun få minutters gang fra Limfjordens vande.

Vi er et velfungerende team på 3 tandlæger, 3 tandplejere, 4 klinikassistenter, 2 receptionister og 1 klinisk tandtekniker. Herudover har vi tilknyttet en specialtandlæger i ortodonti og i almen kæbekirurgi, som kommer på klinikken ugentligt.

Vi udfører alle former for tandbehandling, har et stærkt fagligt miljø, dejlige kollegaer, loyale patienter og arbejder efter værdierne: Ordentlighed, Fællesskab, Kvalitet, Arbejdsglæde og Patienten i centrum.

Om stillingen

Vi forventer at du, udover at kunne se dig selv i værdierne, også sætter en ære i at vejlede og behandle på et oplyst grundlag, er teamspiller, medbringer nysgerrighed og deltager i hverdagen med åben og ærlig dialog. Vi synes særligt, at humor og positiv energi er godt.

Vi tilbyder en etableret stilling på 30-35 timer pr. uge, medansvar og mulighed for sparring med gode erfarne kollegaer. En deltidsansættelse kan også være en mulighed.

Har du et fagligt interesseområde eller går du i tankerne om at følge et længere efter-/videreuddannelsesforløb, tilbyder vi gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Herudover gode løn- og personaleforhold, deriblandt sundhedsforsikring.

Klinikken er en del af Harald, som med 15 klinikker og mere end 150 medarbejdere rummer mange både faglige og sociale muligheder. Har du på kort eller længere sigt evt. interesse i at indtræde som partner og medejer i Harald, så er det bare én af mulighederne. Se yderligere informationer på www.haraldpartner.dk

Du er velkommen til at kontakte tandlæge og partner Mette Løth Munkholm, mobil nr. 2627 4466 for yderligere oplysninger. Ansøgning sendes til: tandlaegecentret9000@harald.dk

Ansøgningsfrist: 1.11.2021