Er du en erfaren tandlæge og har du lyst til en fremtid hos Harald i Vejle?

Kunne du tænke dig at få et job i det fantastisk smukke Vejle, en velhavende by i rivende udvikling, og frister det at blive en del af et godt kollegaskab, med stor fokus på ordentlighed, faglig udvikling og sparring?

Klinikken

Vi er en klinik med stort potentiale beliggende i Vejle. Vi har en stor og trofast patientportefølje der både kan og vil have den rigtige behandling.
Klinikken er fuldt digitaliseret med nyeste teknologi, drevet af nysgerrighed for at gøre det bedre.

Klinikken er en del af Harald, et partnerskab, ejet udelukkende af tandlæger, som med 15 klinikker og mere end 150 medarbejdere dækker det meste af Danmark.

Hvem er vi

Vi er i øjeblikket 3 tandlæger, 2 tandplejere og 4 klinikassistenter. Vi har en god, afslappet omgangstone, som i høj grad værdsættes af vores patienter.

Om stillingen

Vi søger en tandlæge med flere års erfaring, der kan tiltræde fra august 2022 eller tidligere. Stillingen vil være en fast stilling på fuldtid.

Om dig

Du er en selvkørende og ambitiøs tandlæge, med fokus på kvalitet og evne til at sætte patienten i centrum. Vi vægter et langtidssamarbejde og har du lyst til at blive partner/medejer i Harald P/S, vil dette være en mulighed på meget fordelagtige vilkår.
Du trives med at arbejde i et team og ikke mindst bidrage til at højne både det sociale og faglige niveau på klinikken.

Har du et fagligt interesseområde eller går du i tankerne om at følge et længere efter-/videreuddannelsesforløb, tilbyder vi gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du meget velkommen på at kontakte tandlæge og partner Torben Schønwaldt på telefon 2280 3135 for yderligere oplysninger. Ansøgning inkl. autorisations ID sendes til: tss@harald.dk.

Ansøg her