Tandplejer til vikariat, med mulighed for fastansættelse

Harald Tandlægehuset Billund søger en Tandplejer der kan tiltræde et vikariat, med mulighed for fastansættelse, i sommeren 2023.

Vi forventer, at du

  • har et godt humør
  • altid har fokus på patientens velbefindende, så besøget bliver en god oplevelse
  • er professionel, engageret og ansvarsbevidst
  • er indstillet på jævnligt at deltage i relevante kurser
  • kan klare, i perioder, at have travlt uden at miste overblikket
  • forstår overenskomsten (ellers hjælper vi hinanden)

Klinikken

Vi er en tandlægeklinik, der værdsætter klassiske dyder som faglighed, kvalitet og dialog. Vi har årelang erfaring i alle de velkendte tandbehandlinger, men beskæftiger os også med særlige kompetencer indenfor implantatbehandlinger, kirurgi, blegninger, m.m. På klinikken benytter vi TRIOS scannere.

Harald Tandlægehuset Billund er en del af Harald, et partnerskab, ejet udelukkende af tandlæger, som med 15 klinikker og mere end 170 medarbejdere dækker det meste af Danmark. I Harald bliver du en del af et fællesskab med fokus på netværk og et akademi hvor du kan dygtiggøre dig.

Hvem er vi

Harald Tandlægehuset Billund er kendetegnet ved høj faglighed og rutiner.

Vi er en flok medarbejdere med masser af erfaring.

Klinikken har 2 kompetente tandlæger, 1 tandplejer, 3 klinikassistenter og en receptionist, som alle arbejder hårdt på at yde den bedste service til den enkelte patient.

Vi er lattermilde og sætter pris på godt humør der giver et godt arbejdsmiljø.

På klinikken har vi vores egen operationsstue, hvor vi bl.a. udfører implantatbehandlinger. Derudover har vi en klinisk tandtekniker tilknyttet klinikken.

Ønsker du at høre mere om denne spændende stilling, er du meget velkommen til at kontakte tandlæge og partner Lisbeth Bildsøe Møller på tandlaegehusetbillund@harald.dk. Du kan også sende ansøgning og CV inkl. autorisations ID til denne mail.

Læs mere om Harald og Tandlægehuset Billund på www.harald.dk.