Er du tandplejer og kunne du tænke dig at blive en del af Harald, en sammenslutning af tandklinikker fordelt ud over hele Danmark?

Harald Tandlægerne Brovst har travlt og søger nu en dygtig og ambitiøs tandplejer til en fast stilling med opstart snarest muligt.

Vi søger

En dygtig og humørfyldt tandplejer. Dit arbejde vil primært ligge indenfor den almene tandpleje, og der lægges vægt på at du har interesse for videreuddannelse og eventuel specialisering. Opgaverne løses både selvstændigt og i samarbejde med resten af teamet.

Vi forventer, at du:

– har et godt humør

– altid har fokus på patientens velbefindende, så besøget bliver en god oplevelse

– er professionel, engageret og ansvarsbevidst

– er indstillet på jævnligt at deltage i relevante kurser

– kan klare, i perioder, at have lidt travlt uden at miste overblikket

Hvem er vi

Vi tilbyder en aktiv arbejdsdag med rare patienter og glade kollegaer samt mulighed for oplæring for den uerfarne. Vi tilbyder også et spændende arbejdsliv i Harald, hvor kurser, sparring og socialt samvær, på tværs, vægtes højt.

Vores klinik

Vi er en del at Harald Tandlægerne, en sammenslutning af tandklinikker, som udelukkende er ejet af tandlæger.

Vi holder til i Sundhedshuset i Brovst, hvor vi er omgivet af flere sundheds-tilbud. Vi er et sammentømret team der har travlt i hverdagen, men altid med patientens behov i centrum. Først og fremmest handler det om at yde vores patienter en god service og skabe nogle trygge rammer så patienterne føler sig godt behandlet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og evt. relevant papir elektronisk via e-mail til tandlaegernebrovst@harald.dk eller postet/leveret direkte hos os:

Harald Tandlægerne Brovst
Sygehusvej 6d
9460 Brovst
Tlf. 98 23 12 15

Ansøg her