Er du tandplejer, så er muligheden for at få indfriet alle dine faglige drømme her

Vi søger

Vi søger en ekstra tandplejer med start 1. februar 2022, eller hurtigst mulig derefter. Stillingen er fast, gerne på fuldtid, men deltid har også interesse.

Vores forventninger til dig er:

  • Du er stolt af at være tandplejer.
  • Du har lyst til at arbejde som et team på tværs af alle faggrupper samt i et større fællesskab.
  • Du har lyst til at videreudvikle dig.
  • Du har lyst til at være en del af en klinik, hvor der grines meget og er en munter tone over for kollegaer og patienter.

Hvem er vi

Klinikken er velrenommeret og veldrevet samt laver alle former for tandbehandlinger. Vi har været på samme adresse i over 50 år og består pr. 1. januar 2022 af 6 superdygtige og søde klinikassistenter, en sød og dygtig tandplejer og 3 tandlæger. Foruden vores allerede mange stabile og søde faste patienter, har vi stor tilgang af nye patienter hver eneste uge.

Vores klinik

Klinikken er en del af selskabet Harald P/S, som er et forholdsvis nyt klinikfællesskab kun ejet af tandlæger. Fællesskabet består, på nuværende tidspunkt, af 15 klinikker spredt over hele landet. Se yderligere information om Harald P/S på www.harald.dk.

Faaborg

Hvis du ikke kender Faaborg, så ligger byen det mest fantastiske sted, ved bunden af De sydfynske alper samt på kanten af Det sydfynske øhav. Her er alle muligheder for at dyrke fritidsinteresser som bl.a. sejlsport, surfing, kajak, mountainbike, landevejscykling, golf, vandring og crossløb. Desuden har vi et rigt musik- og kulturliv: https://fb.watch/8CJ2UPl_bW/

Fremtiden

Ultimo 2022 flytter vi hele klinikken til en splinterny klinik i Faaborgs nye sundhedshus. Vi kommer til at ligge på 2. sal med udsigt over sundet i Faaborg. Huset står der allerede, tegningerne er stort set på plads, og er du hurtig, vil du få mulighed for at få indflydelse på både indretning og planer for den kommende klinik.

Kontakt

Ønsker du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Harald Tandlægehuset Faaborg og partner Søs Ryborg på telefon 2720 8399. Du kan læse mere om Harald på www.harald.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og evt. relevant papir elektronisk via e-mail til srj@harald.dk eller postet/leveret direkte hos os:

Harald Tandlægehuset Faaborg

Mellemgade 17

5600 Faaborg

Tlf. 6261 2173

Ansøg her