Er du tandplejer og kunne du tænke dig at blive en del af Harald, en sammenslutning af tandklinikker?

Hos Harald Tandlægerne Løgumkloster søger vi en energisk, smilende og dygtig tandplejer. Stillingen er deltid (ca. 25-30 timer om ugen), med tiltrædelse fra juni 2022. Ugetiden kan justeres efter dit behov og stillingen kan fastlægges som 2-3 ugedage, hvis du vil kombinere det med et andet job.

Vi søger

En dygtig og humørfyldt tandplejer med evne til at se patienterne i øjnene, give god rådgivning og behandlinger med et smil på læben. Dit arbejde vil primært bestå af undersøgelser, forebyggelse og tandrensninger, samt små og større parodontosebehandlinger og den dertilhørende behandlingsplanlægning. Hvis du har interesse i at arbejde med plast og søger nye udfordringer, er der mulighed for at komme på kursus heri og derved få en endnu mere spændende arbejdsdag. Har du allerede dette kursus og den erfaring, ser vi det selvfølgelig som en kæmpe bonus. Der stilles klinikassistent til rådighed i den tid du har brug for, så du kan fokusere på journalerne mens klinikken bliver gjort klar til næste patient.

Vi forventer, at du

  • har et godt humør, da vi er en arbejdsplads der elsker humor overfor hinanden, men det gør patienterne i særdeleshed også.
  • altid har fokus på patientens velbefindende, så patienter får en god oplevelse.
  • har et roligt sind der smitter af på angste patienter.
  • er professionel, engageret og ansvarsbevidst.
  • er indstillet på jævnligt at deltage i relevante kurser.
  • kan klare, i perioder, at have lidt travlt uden at miste overblikket.

Klinikken

Teamet består, ud over dig, af 3 tandlæger, 1 tandplejer, 5 klinikassistenter og 2 receptionister. Vi er en klinik beliggende i hjertet af Løgumkloster på over 300kvm, hvor der er 6 store behandlerrum. Til sommer 2022 skal klinikken gennemgå en større renovering, hvor alle 6 klinikrum får nyt inventar og units (XO Flex). Planen er at der inden for en overskuelig fremtid også skal installeres Panorama røntgen på klinikken.

Vi arbejder med det meste inden for tandplejen, dog har vi endnu ikke kunne tilbyde større kirurgiske indgreb og deriblandt implantater, men klinikken er under rivende udvikling. Men først og fremmest handler det om at yde vores patienter en god service og skabe nogle gode, trygge rammer, så patienterne føler sig godt behandlet.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte tandlæge og partner Line Bak Toft på telefon 74743700. Ansøgning og evt. relevant papir sendes til: lbt@harald.dk.

Ansøg her