Harald Tandlægerne i Sædding

🚨 OBS – VIGTIG INFORMATION TIL VORES PATIENTER OMKRING COVID-19

Her på klinikken følger vi de nye retningslinjer udsendt af Sundhedsstyrelsen, hvilket betyder, at vi udskyder ikke-kritiske behandlinger. Det vil bl.a. sige, at almindelige eftersyn aflyses. Reglerne vil have en varighed fra i dag den 18. marts 2020 og formodentlig til og med juni 2020.

De nye regler betyder, at vi skal stoppe alle ikke-kritiske behandlinger som fx rutinemæssige eftersyn og tandrensninger. Vi beholder kritiske funktioner som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og af parodontitis. Vi vil også fortsat tage os af skader på implantater, broer og fyldninger og igangværende bøjlebehandling.

Er du i tvivl om din behandling hører til under kritiske behandlinger eller har du spørgsmål til de nye retningslinjer, kan du læse mere i oversigten herunder eller ringe til os, så kan vi hjælpe.

Kritisk behandling Ikke kritisk behandling
Behandlingskrævende traumer af tænder og mund, smerter, infektioner herunder rodbetændelse, svære cariestilfælde, svære tilfælde af parodontitis Behandling og kontrol af mindre alvorlig tandsygdom som fx mindre cariesangreb, gingivitis og mildere former for parodontitis.
Skader eller løsning af:

  1. aftagelige eller faste protetiske erstatninger og fyldninger
  2. fast eller aftageligt tandreguleringsapparatur ved igangværende behandlinger
Almindelige rutineundersøgelser samt almindelig tandrensning

Kosmetiske behandlinger

Kontrol af igangværende bøjlebehandling, hvor udsættelse kan influere væsentligt på det endelige behandlingsresultat.

Vi har i øjeblikket ændrede åbningstider, både på klinikken og på telefonen. Det er dog vigtigt, at du ikke møder op på klinikken uden forudbestilt tid. Du kan løbende holde dig orienteret om udviklingen her på hjemmesiden.

Pas godt på jer selv og hinanden i denne tid. Vi glæder os meget til at se jer, når vi igen kan åbne for alle behandlinger.

Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med din behandling, og at du føler dig tryg på klinikken. Vi tilstræber derfor at have en god stemning på klinikken, og sætter dig og dine ønsker i centrum.

Har du brug for tandlæge?

Når du kommer forbi Harald Tandlægerne i Sædding, vil vi sætte tid af til at lære dig og dine tænder ordenligt at kende. Således vi ved, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Er du ny patient?

De har styr på tingene

Jakob Madsen

Kanon tandlæge, alle ansatte er venlige og smilende. Jeg er personlig ikke ret meget for at gå til tandlæge, men Tandlægerne i Gjesing får mig alligevel altid til at føle mig godt(-ish) tilpas. Varmeste anbefalinger herfra.

Jesper Anthonisen

Fantastisk god tandlæge. Søde klinikassistenter. Ingen ventetid.

Inger Johanne Falkenberg

Kontakt klinikken

Ring til vores klinik hvis du har spørgsmål, vi er altid klar at hjælpe dig. Du kan også skrive til os på e-mail, vi prøver at vende tilbage så hurtigt som muligt. Herunder kan du se vores åbningstider.

Bemærk at vi i øjeblikket, p.g.a situationen med COVID-19 har lukket klinikken i Sædding og flyttet alle kritiske behandlinger til vores klinik i Gjesing. Telefon åbningstiderne i Gjesing kan findes herunder.

Mandag

8.30 - 12.00

Tirsdag

8.30 - 12.00

Onsdag

8.30 - 12.00

Torsdag

8.30 - 12.00

Fredag

8.30 - 12.00

75 15 51 49
saeddingtand@harald.dk