Harald Tandlægehuset Faaborg

🚨 OBS – VIGTIG INFORMATION TIL VORES PATIENTER OMKRING COVID-19

Her på klinikken følger vi de nye retningslinjer udsendt af Sundhedsstyrelsen, hvilket betyder, at vi udskyder ikke-kritiske behandlinger. Det vil bl.a. sige, at almindelige eftersyn aflyses. Reglerne vil have en varighed fra i dag den 18. marts 2020 og formodentlig til og med juni 2020.

De nye regler betyder, at vi skal stoppe alle ikke-kritiske behandlinger som fx rutinemæssige eftersyn og tandrensninger. Vi beholder kritiske funktioner som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og af parodontitis. Vi vil også fortsat tage os af skader på implantater, broer og fyldninger og igangværende bøjlebehandling.

Er du i tvivl om din behandling hører til under kritiske behandlinger eller har du spørgsmål til de nye retningslinjer, kan du læse mere i oversigten herunder eller ringe til os, så kan vi hjælpe.

Kritisk behandling Ikke kritisk behandling
Behandlingskrævende traumer af tænder og mund, smerter, infektioner herunder rodbetændelse, svære cariestilfælde, svære tilfælde af parodontitis Behandling og kontrol af mindre alvorlig tandsygdom som fx mindre cariesangreb, gingivitis og mildere former for parodontitis.
Skader eller løsning af:

  1. aftagelige eller faste protetiske erstatninger og fyldninger
  2. fast eller aftageligt tandreguleringsapparatur ved igangværende behandlinger
Almindelige rutineundersøgelser samt almindelig tandrensning

Kosmetiske behandlinger

Kontrol af igangværende bøjlebehandling, hvor udsættelse kan influere væsentligt på det endelige behandlingsresultat.

Vi har i øjeblikket ændrede åbningstider, både på klinikken og på telefonen. Det er dog vigtigt, at du ikke møder op på klinikken uden forudbestilt tid. Du kan løbende holde dig orienteret om udviklingen her på hjemmesiden.

Pas godt på jer selv og hinanden i denne tid. Vi glæder os meget til at se jer, når vi igen kan åbne for alle behandlinger.

Velkommen til Tandlægehuset Faaborg

I Tandlægehuset Faaborg har vi skarpt fokus på forebyggelse, men nødvendige behandlinger foretages på højeste niveau. God service og moderne udstyr er en selvfølge.

Vi tilbyder dig forebyggelse og behandlinger ud fra den nyeste viden, da vi løbende holder os ajour med teknikker og materialer inden for al tandbehandling – vi deltager flittigt på kurser i ind- og udland.

Vores mål er at vi, sammen med dig, sørger for skånsom bevarelse af dine tænder, så sunde og smukke og funktionelle som muligt gennem hele livet.

Udviklingen går heldigvis i retning af stadig flere tandbevarende behandlinger, og i Tandlægehuset Faaborg har vi været på forkant med dette mønster og har stor rutine på dette felt.

Vi lytter til dine ønsker og forventninger, så vi kan tilpasse behandlingerne efter dine behov. Ofte har du mulighed for at vælge imellem forskellige behandlinger, som vi informerer dig grundigt om.

Med venlig hilsen

Søs Ryborg, Claus Hervit og Per Møller Hansen

Tandlæger og Haraldpartnere

Har du brug for tandlæge?

Vi byder dig velkommen til Tandlægehuset Faaborg. Første gang du kommer forbi os, vil vi gerne sætte den nødvendige tid af til lære dig at kende, så du trygt og roligt kan overlade dine tænders sundhed til os.

Er du ny patient?

Dygtige tandlæger

Anni Greve

Kontakt klinikken

Du kan altid komme i kontakt med os på klinikken, enten på telefon eller e-mail. Herunder kan du se vores åbningstider.

Bemærk at vi i øjeblikket, p.g.a situationen med COVID-19 har ændrede åbningstider og desværre kun har åbent for kritiske behandlinger.

Mandag

8.00 - 11.00

Tirsdag

8.00 - 11.00

Onsdag

8.00 - 11.00

Torsdag

8.00 - 11.00

Fredag

8.00 - 11:00

62 61 21 73
receptiontf@harald.dk