Harald Tandlægehuset Faaborg

I Tandlægehuset Faaborg har vi skarpt fokus på forebyggelse, men nødvendige behandlinger foretages på højeste niveau. God service og moderne udstyr er en selvfølge.

Vi tilbyder dig forebyggelse og behandlinger ud fra den nyeste viden, da vi løbende holder os ajour med teknikker og materialer inden for al tandbehandling – vi deltager flittigt på kurser i ind- og udland.

Vores mål er at vi, sammen med dig, sørger for skånsom bevarelse af dine tænder, så sunde og smukke og funktionelle som muligt gennem hele livet.

Udviklingen går heldigvis i retning af stadig flere tandbevarende behandlinger, og i Tandlægehuset Faaborg har vi været på forkant med dette mønster og har stor rutine på dette felt.

Vi lytter til dine ønsker og forventninger, så vi kan tilpasse behandlingerne efter dine behov. Ofte har du mulighed for at vælge imellem forskellige behandlinger, som vi informerer dig grundigt om.

Har du brug for tandlæge?

Vi byder dig velkommen til Harald Tandlægehuset Faaborg.

Første gang du kommer forbi os, vil vi gerne sætte den nødvendige tid af til lære dig at kende, så du trygt og roligt kan overlade dine tænders sundhed til os.

Dygtige tandlæger

Anni Greve

Inden jeg startede i Tandlægehuset led jeg af tandlægeskræk, men med det dygtige personale som altid møder en med et smil og en frisk kommentar, har jeg overvundet den