Harald Tandlægehuset Faaborg

🚨 OBS – VIGTIG INFORMATION TIL VORES PATIENTER OMKRING COVID-19

Klinikker i Harald har igen normale åbningstider og tager imod patienter.

Genåbning af klinikkerne sker gradvist og sikkert og omfatter blandt andet:
• at tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer
• at patienter kun må møde op på klinikken, hvis der på forhånd er en telefonisk aftale (elektronisk tidsbestilling er pt. ikke en mulighed)
• færre patienter i venteværelset på samme tid

Det vil fortsat være sådan, at man ikke må behandles hos sin tandlæge, hvis man har symptomer på COVID-19, eller hvis man har fået COVID-19. I det tilfælde vil man blive henvist til sygehus, og kun hvis man har akut behov for tandbehandling. Hvis behandlingen kan vente, kan man blive behandlet hos sin tandlæge, når man har været symptomfri i 48 timer.

Harald følger alle de nye retningslinjer udsendt af Sundhedsstyrelsen.
Er du som patient i tvivl eller har spørgsmål, så kontakt din klinik og du vil blive hjulpet.

Velkommen til Tandlægehuset Faaborg

I Tandlægehuset Faaborg har vi skarpt fokus på forebyggelse, men nødvendige behandlinger foretages på højeste niveau. God service og moderne udstyr er en selvfølge.

Vi tilbyder dig forebyggelse og behandlinger ud fra den nyeste viden, da vi løbende holder os ajour med teknikker og materialer inden for al tandbehandling – vi deltager flittigt på kurser i ind- og udland.

Vores mål er at vi, sammen med dig, sørger for skånsom bevarelse af dine tænder, så sunde og smukke og funktionelle som muligt gennem hele livet.

Udviklingen går heldigvis i retning af stadig flere tandbevarende behandlinger, og i Tandlægehuset Faaborg har vi været på forkant med dette mønster og har stor rutine på dette felt.

Vi lytter til dine ønsker og forventninger, så vi kan tilpasse behandlingerne efter dine behov. Ofte har du mulighed for at vælge imellem forskellige behandlinger, som vi informerer dig grundigt om.

Med venlig hilsen

Søs Ryborg, Claus Hervit og Per Møller Hansen

Tandlæger og Haraldpartnere

Har du brug for tandlæge?

Vi byder dig velkommen til Tandlægehuset Faaborg. Første gang du kommer forbi os, vil vi gerne sætte den nødvendige tid af til lære dig at kende, så du trygt og roligt kan overlade dine tænders sundhed til os.

Er du ny patient?

Dygtige tandlæger

Anni Greve

Kontakt klinikken

Du kan altid komme i kontakt med os på klinikken, enten på telefon eller e-mail. Herunder kan du se vores åbningstider.

Mandag

8.00 - 16.00

Tirsdag

8.00 - 16.00

Onsdag

8.00 - 16.00

Torsdag

8.00 - 16.00

Fredag

8.00 - 16.00

62 61 21 73
receptiontf@harald.dk