Harald Tandlægerne Eggers og Vester

Velkommen til Harald Tandlægerne Eggers og Vester

Tandlægerne Eggers og Vester er en tandlægeklinik i Holbæk med erfarne og fagligt dygtige medarbejdere. Vi arbejder hver dag for at gøre det til en positiv oplevelse at befinde sig i vores klinik både for ansatte og patienter.

Vores klinik er placeret i Holbæk. Her er partnerne i Harald, Christian Eggers og Lone Vester, sammen med resten af holdet klar til at give dig en god behandling.

Vi er et team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. I vores klinik er alle hænder vigtige. Vi er afhængige af hinandens forskellige kompetencer, og vi bruger hinandens viden og faglighed hver dag for at skabe de bedste betingelser for behagelige behandlinger og en positiv hverdag – for os som medarbejdere og dig som patient.

Børnetandlæge i Holbæk

Tandbehandling af børn er på flere møder anderledes end af voksne.

Som børnetandlæge ved vi, at børn kan være utålmodige, letpåvirkelig og ikke mindst uforstående over for vigtigheden af at få undersøgt og behandlet sine tænder.

Derfor har det også stor betydning at finde en tandlæge, der har faglig og psykologisk indsigt i at behandle børn.

Vi har mere end 25 års erfaring i behandling af børn i alle aldre inden for hele det tandfaglige område, og vi har en både faglig og psykologisk forståelse for, hvordan vi skaber en tryg oplevelse for dit barn.

Har du brug for tandlæge?

Som ny patient hos Harald Tandlægerne Eggers og Vester, kan du altid forvente at vi sætter ekstra tid af så vi kan lære dig og dine tænder ordenligt at kende.

Fantastiske empatiske og rolige tandlæger. Italesatte min tandlægeskræk og ALLE lige fra receptionisten til klinikassistenten til tandlægen tog så fint hånd om det.

Gode tandlæger og altid venligt personale.

En klinik hvor man mødes af meget høj faglighed, imødekommenhed, omsorg og plads til smil og humor. Klinikken får mine bedste anbefalinger.

God og rolig atmosfære, der gør at tandlægeskrækken aldrig er til stede. God og venligt personale.

Tandlægerne yder en service der er professionel og i øjenhøjde for både voksne og børn. Vores familie er meget tilfreds og anbefaler gerne tandlægerne