Mød vores personale

Her kan du se alle os, der tager imod dig på klinikken.

Tryk på vores billeder for at læse mere om os og de kurser vi hver i sær har været på, for at kunne yde en bedre behandling for dig.

Vi glæder os til at se dig igen!

Tandlæge og Partner Lone Vester

Lone Vester

Tandlæge og Partner

Tandlæge og Partner Christian Eggers

Christian Eggers

Tandlæge og Partner

Klinikadministrator Camilla Schapel

Camilla Schapel

Klinikadministrator

Tandlæge Charlotte Boe Mortensen

Charlotte Boe Mortensen

Tandlæge

Tandlæge Minna Ørdam

Minna Ørdam

Tandlæge

Tandlæge Andreas Elkjær

Andreas Elkjær

Tandlæge

Tandplejer Hanne Bille

Hanne Bille

Tandplejer

Tandplejer Pauline Romme Bangsgaard

Pauline Romme Bangsgaard

Tandplejer

Klinikassistent Anne Vincentsen

Anne Vincentsen

Klinikassistent

Klinikassistent Stine Hitz Madsen

Stine Hitz Madsen

Klinikassistent

Klinikassistent Mette Schiller

Mette Schiller

Klinikassistent

Klinikassistent Trine Korsbæk Larsen

Trine Korsbæk Larsen

Klinikassistent

Klinikassistent Lica Andersen

Lica Andersen

Klinikassistent

Anæstesisygeplejerske Johanne Holten Havemann

Johanne Holten Havemann

Anæstesisygeplejerske

Anæstesilæge Kai Jung

Kai Jung

Anæstesilæge

Klinikassistentelev Bettina Lund Christensen

Bettina Lund Christensen

Klinikassistentelev

Receptionist Anette Tengberg

Anette Tengberg

Receptionist

Om Harald Tandlægerne Eggers og Vester

Hvad kendtegner os

Vi er som tandlægeklinik kendetegnet for vores høje faglighed og rutine, hvilket kommer dig til gode som patient. Vores medarbejdere er erfarne og dygtige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der løbende bliver efteruddannet både indenlands og udenlands. Det gør vores medarbejdere i stand til at bruge de nyeste teknikker inden for tandbehandlinger til at give dig en positiv oplevelse, hvor du går herfra med et lettet smil på læben.

Hvad synes vi er vigtigt?

Tandlæge Eggers & Vester vægter den gode oplevelse højt, når du besøger vores klinik. Vi mener, det er vigtigt at gøre et tandlægebesøg til en positiv oplevelse, så flere mennesker føler sig trygge ved at gå til tandlægen og flere danskere således får sundere tænder.

Vi mener, at glade medarbejdere er en af vejene til glade patienter. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe et energisk og hyggeligt fællesskab i vores klinik, der smitter af på patienterne ligeså snart, de træder ind i klinikken. Alle medarbejdere hos Tandlægerne Eggers & Vester spiser hver dag en fælles, veltilberedt frokost fra kl. 12 til 12.30, hvilket er med til at skabe sammenhold og glæde i hele klinikken.

Vores patienters mening er også vigtig for os. Vi giver os god tid til at lytte til alle vores patienter, og det er blevet en naturlig del af vores tilgang at møde ethvert menneske, der hvor han eller hun er. Tandlæge Eggers & Vester er medlem af Danske Tandlægeforening og den lokale tandlægeklub i Holbæk.

Virksomhedsprofil

Som virksomhed ønsker vi at gøre en positiv forskel i den verden vi lever i.

Det gælder såvel i respekten for vores patienter, uanset tandsundhed, baggrund og aktuel situation, samarbejdet med vores medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere, og i en større sammenhæng.

Yderligere ønsker vi at bidrage til at bevare danske arbejdspladser. Derfor benytter vi os af teknisk arbejde, udarbejdet i Danmark.

Medarbejderpolitik

Hos os er gensidig respekt, arbejdsglæde og medansvar centralt i vores samarbejde.
Den enkeltes rolle er klart defineret, og det giver stor fleksibilitet.
Fleksibiliteten er der brug for, når der kommer nødbehandlinger og andre uforudsete ting i hverdagen.

Det er vigtigt for os, at alle på klinikken trives og gives betingelser for at yde deres bedste. Vi har valgt at spise veltillavet fælles frokost hver dag fra kl.12 til 12:30.

Skranken er derfor ikke bemandet i dette tidsrum, men vi kommer gerne ud til dig, hvis du har behov for hjælp.

Social ansvarlighed

Som virksomhed ønsker vi at tage samfundsmæssigt ansvar og at drage omsorg for personer, der er svagere end os selv.

Vi har valgt at samarbejde med Dansk Flygtningehjælp for at hjælpe beboerne her med deres tandsygdomme. Derfor kan der ind imellem være mange fremmedsprogede patienter og tolke, i venteværelset.

Uddannelsesklinik

Vi synes det er vigtigt at vi bidrager til at uddanne fremtidens klinikassistenter. Derfor har vi som regel to klinikassistentelever ansat. Det giver en god dynamik på klinikken. Desuden bidrager det til at vi udvikler vores arbejdsgange, fordi vi hele tiden skal forklare det vi gør.

Som patient kan du opleve at få forklaret tingene ekstra grundigt, hvis der er en klinikassistentelev tilstede. Dette er som regel en positiv oplevelse for alle parter.

”Jeg anede ikke at der skulle så meget til, for at lave en plastfyldning!”
(Patient, efter behandling under overværelse af klinikassistentelev)

En del af Harald

Harald er den nye sammenslutning af danske tandlæger. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget så klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden.

Selve motivation for at etablere Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige – er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed.

Harald er skabt og bliver løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne, involverende og tæt på patienterne. Dem, som det handler om.

Vi er eksperter i en lang række behandlinger

Vi har en masse specialudstyr på klinikken der gør at vi kan udføre særlige behandlingsformer. Vi kan bl.a. udføre Digital aftrykstagning med TRIOS, Panorama røntgen og laserparadentosebehandling (tandrodsrensning).