Harald Tandlægehuset Kolding

🚨 OBS – VIGTIG INFORMATION TIL VORES PATIENTER OMKRING COVID-19

Her på klinikken følger vi de nye retningslinjer udsendt af Sundhedsstyrelsen, hvilket betyder, at vi udskyder ikke-kritiske behandlinger. Det vil bl.a. sige, at almindelige eftersyn aflyses. Reglerne vil have en varighed fra i dag den 18. marts 2020 og formodentlig til og med juni 2020.

De nye regler betyder, at vi skal stoppe alle ikke-kritiske behandlinger som fx rutinemæssige eftersyn og tandrensninger. Vi beholder kritiske funktioner som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og af parodontitis. Vi vil også fortsat tage os af skader på implantater, broer og fyldninger og igangværende bøjlebehandling.

Er du i tvivl om din behandling hører til under kritiske behandlinger eller har du spørgsmål til de nye retningslinjer, kan du læse mere i oversigten herunder eller ringe til os, så kan vi hjælpe.

Kritisk behandling Ikke kritisk behandling
Behandlingskrævende traumer af tænder og mund, smerter, infektioner herunder rodbetændelse, svære cariestilfælde, svære tilfælde af parodontitis Behandling og kontrol af mindre alvorlig tandsygdom som fx mindre cariesangreb, gingivitis og mildere former for parodontitis.
Skader eller løsning af:

  1. aftagelige eller faste protetiske erstatninger og fyldninger
  2. fast eller aftageligt tandreguleringsapparatur ved igangværende behandlinger
Almindelige rutineundersøgelser samt almindelig tandrensning

Kosmetiske behandlinger

Kontrol af igangværende bøjlebehandling, hvor udsættelse kan influere væsentligt på det endelige behandlingsresultat.

Vi har i øjeblikket ændrede åbningstider, både på klinikken og på telefonen. Det er dog vigtigt, at du ikke møder op på klinikken uden forudbestilt tid. Du kan løbende holde dig orienteret om udviklingen her på hjemmesiden.

Pas godt på jer selv og hinanden i denne tid. Vi glæder os meget til at se jer, når vi igen kan åbne for alle behandlinger.

Vores moderne tandklinik ligger centralt placeret i Kolding, tæt på banegård, bybus og med gode parkeringsforhold i omgivelserne.

Vi ligger parterre i en ældre patriciervilla fra 1903, som vi over årene har restaureret varsomt og med respekt for det oprindelige. På samme måde tager vi hånd om dine tænder. Rettidig omhu betyder for os så lidt som muligt og så meget som nødvendigt.

Velkommen i Fredericiagade 19

Har du brug for tandlæge?

Når du træder ind ad døren hos Harald Tandlægehuset Kolding, vil vi rigtig gerne lære dig og dine tænder ordenligt at kende. Er der noget vi skal tage hensyn til, tandlægeskræk eller andet? Så kan vi give dig den bedste behandling som patient, men også som menneske.

Er du ny patient?

Dejligt at være patient på en klinik hvor man allerede i venteværelset mærker den gode stemning.

Dygtig og kompetent. God til at forklare hvorfor og hvad der skal ske.

Jeg plejer at være nervøs flere dage i forvejen. I dag tog jeg mig selv i at smile, lidt til mig selv på turen herned.

Kontakt klinikken

Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål kan du altid ring til os på telefonen eller skrive e-mail, vi prøver at vende tilbage så hurtigt som muligt. Herunder kan du se vores åbningstider.

Bemærk at vi i øjeblikket, p.g.a situationen med COVID-19 har ændrede åbningstider og desværre kun har åbent for kritiske behandlinger.

Mandag

8.00 - 11.00

Tirsdag

8.00 - 11.00

Onsdag

8.00 - 11.00

Torsdag

8.00 - 11.00

Fredag

8.00 - 11.00

75 54 20 22
receptiontk@harald.dk