Harald Tandlægehuset Kolding

Vores moderne tandklinik ligger centralt placeret i Kolding, tæt på banegård, bybus og med gode parkeringsforhold i omgivelserne.

Vi ligger parterre i en ældre patriciervilla fra 1903, som vi over årene har restaureret varsomt og med respekt for det oprindelige. På samme måde tager vi hånd om dine tænder. Rettidig omhu betyder for os så lidt som muligt og så meget som nødvendigt.

Velkommen i Fredericiagade 19

Har du brug for tandlæge?

Når du træder ind af døren hos Harald Tandlægehuset Kolding, vil vi rigtige gerne lære dig og dine tænder ordenligt at kende. Er der noget vi skal tage hensyn til, tandlægeskræk osv? Så vi kan give dig den bedste behandling som patient men også som menneske.

Er du ny patient?

Dejligt at være patient på en klinik hvor man allerede i venteværelset mærker den gode stemning.

Dygtig og kompetent. God til at forklare hvorfor og hvad der skal ske.

Jeg plejer at være nervøs flere dage i forvejen. I dag tog jeg mig selv i at smile, lidt til mig selv på turen herned.

Kontakt klinikken

Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål kan du altid ring til os på telefonen eller skrive e-mail, vi prøver at vende tilbage så hurtigt som muligt. Herunder kan du se vores åbningstider.

Mandag

8.00 - 16.00

Tirsdag

8.00 - 16.30

Onsdag

8.00 - 15.00

Torsdag

8.00 - 16.30

Fredag

8.00 - 12.30

75 54 20 22
receptiontk@harald.dk

Book tid hos Harald Tandlægehuset Kolding

Som patient på vores tandklinik kan du altid se frem til et højt serviceniveau. Vi lægger stor vægt på at være informative og omhyggelige i alle facetter af vores arbejde. Vi leverer forebyggende og behandlende tandpleje tilpasset din tandsundhed og dine behov. Vi understøtter gerne vores oplysning og motivation med kliniske fotos, fremvisning af røntgenbilleder og demonstrationer. Du spørger, vi forklarer.

Book via formular
Book via mail

Skal vi ringe til dig i stedet?

Få tid med det samme! Vores mission for dig som ny patient er at du skal føle dig tryg og velkommen. Den første konsultation indbefatter ofte 2 røntgenbilleder og en tandrensning. Vi glæder os til at møde dig.

""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right