Om Harald Tandlægehuset Kolding

Tandlægehuset Kolding tilbyder kompetent og professionel tandpleje af dygtige og erfarne tandlæger, tandplejer og klinikassistenter. Søger du en tandklinik i Kolding, der kan tage sig godt af dine tænder, tilbyder vi alle former for tandbehandlinger i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi skaber et behageligt og komfortabelt miljø med respekt for, at det ikke er alle, der er lige trygge ved at gå til tandlæge.

Mød vores personale

Her kan du se alle os, der tager imod dig på klinikken.

Tryk på vores profilbillede for at læse mere om hvem vi er. Her kan du få indblik i eventuel kurser, uddannelser vi hver i sær har været på.

Vi glæder os til at se dig igen!

Tandlæge og partner Freddie Sloth-Lisbjerg

Freddie Sloth-Lisbjerg

Tandlæge og partner

Tandlæge og partner Bo Lisbjerg

Bo Lisbjerg

Tandlæge og partner

Tandlæge og klinikadministrator Pia Sloth-Lisbjerg

Pia Sloth-Lisbjerg

Tandlæge og klinikadministrator

Tandplejer Rebecca Scheuerlein

Rebecca Scheuerlein

Tandplejer

Tandplejer Rikke G. Jensen

Rikke G. Jensen

Tandplejer

Klinikassistent Charlotte Hjuler Lohse

Charlotte Hjuler Lohse

Klinikassistent

Receptionist Carina Jørgensen

Carina Jørgensen

Receptionist

Tandklinikassistentelev Sangita Karki

Sangita Karki

Tandklinikassistentelev

Tandklinikassistent Kamilla Krogh

Kamilla Krogh

Tandklinikassistent

Klinikassistentelev Camilla Julie Georgsen

Camilla Julie Georgsen

Klinikassistentelev

En del af Harald

Harald er den nye sammenslutning af danske tandlæger. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget så klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden.

Selve motivation for at etablere Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige – er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed.

Harald er skabt og bliver løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne, involverende og tæt på patienterne. Dem, som det handler om.

Eftersyn

Det anbefales at du regelmæssigt tager til eftersyn, for at sikre at alt er som det skal være. Mange skader kan nemlig forebygges, hvis de opdages i tide – og problemerne gør ikke altid ondt, før det er for sent.