Kontakt Harald Tandlæge Digebjerg

Det er nemt at komme ind til os. Vi er centralt placeret i Odense, og der er virkelig gode parkeringsmuligheder i den nye parkeringskælder under Torvegade lige uden for døren. Parker ved opgang 19 eller 21.
Du kommer op ved Arbejdernes Landsbank, og vi ligger på hjørnet af Overgade 25 m derfra. Derudover har letbanen stoppested lige uden for vores dør.

Åbningstider & Kontaktinformation

Mandag

8.00 - 17.00

Tirsdag

8.00 - 17.00

Onsdag

8.00 - 16.00

Torsdag

8.00 - 15.30

Fredag

8.00 - 15.00

Har du smerter? Har du brug for akut behandling?

Ring til os med det samme, så vi kan give dig en tid hurtigst muligt. Hvis det er uden for vores åbningstider eller i ferieperioden, kan du få akut behandling hos regionens tandlægevagt på 9944 0809. Tandlægevagten udfører nødbehandlinger, som ikke kan vente, til vi åbner igen.

Det kan for eksempel være smertebehandling og akut behandling i forbindelse med tandpine, mindre skader på dine tænder og tabte fyldninger. Får du en akut tandskade i forbindelse med en ulykke uden for vores åbningstid, kan du ringe på 70 11 07 07 for at få behandling.

Kunne du tænke dig at blive ringet op?

Få tid med det samme! Vores mission for dig som ny patient er at du skal føle dig tryg og velkommen. Den første konsultation indbefatter ofte 2 røntgenbilleder og en tandrensning. Vi glæder os til at møde dig.

1
Vi gør opmærksom på at du skal ringe, for at melde afbud til din tid.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right