Harald Roskilde Tandklinik

🚨 OBS – VIGTIG INFORMATION TIL VORES PATIENTER OMKRING COVID-19

Klinikker i Harald har igen normale ĂĄbningstider og tager imod patienter.

GenĂĄbning af klinikkerne sker gradvist og sikkert og omfatter blandt andet:
• at tandlægerne følger strenge hygiejniske retningslinjer
• at patienter kun må møde op på klinikken, hvis der på forhånd er en telefonisk aftale (elektronisk tidsbestilling er pt. ikke en mulighed)
• færre patienter i venteværelset på samme tid

Det vil fortsat være sådan, at man ikke må behandles hos sin tandlæge, hvis man har symptomer på COVID-19, eller hvis man har fået COVID-19. I det tilfælde vil man blive henvist til sygehus, og kun hvis man har akut behov for tandbehandling. Hvis behandlingen kan vente, kan man blive behandlet hos sin tandlæge, når man har været symptomfri i 48 timer.

Harald følger alle de nye retningslinjer udsendt af Sundhedsstyrelsen. Er du som patient i tvivl eller har spørgsmål, så kontakt din klinik og du vil blive hjulpet.

Klinikken drives af tandlægeægteparret Susanne Kleist og Claus Poulsen, som har arbejdet sammen på klinikken siden 1991. Gennem årene er der brugt mange kræfter på at sammensætte et stærkt team for at give dig den rigtige behandling.

Ved at investere i et utal af kurser og den rette teknologi, såsom digital røntgen, panoramarøntgen, laserteknologi, kan klinikken tilbyde dig de nyeste behandlings principper.

Klinikken har et velfungerende kvalitetsstyringssystem. Det er din sikkerhed for, at hygiejne og behandlinger er i top.

Roskilde Tandklinik ligger centralt på Jernbanegade 58 i Roskilde. Tæt på tog og busser ca. 5 minutters gang fra Roskilde Station.

Der er 2 timers gratis parkeringsmulighed for enden af Lammegade.

Har du brug for tandlæge?

Som ny patient hos Harald Roskilde Tandklinik, kan du altid forvente at vi sætter ekstra tid af så vi kan lære dig og dine tænder ordenligt at kende.

Er du ny patient?

Kan varmt anbefale denne klinik. Både tandlæger og klinikassistenter er virkelig søde og kompetente.

God behandling og dygtige mennesker

Har aldrig fortrudt jeg valgte Roskilde tandklinik da jeg kom til Roskilde, top behandling og altid et venligt og smilende personale der er der.

Kontakt klinikken

Du kan altid komme i kontakt med os pĂĄ klinikken, enten pĂĄ telefon eller e-mail. Herunder kan du se vores ĂĄbningstider.

Mandag

8.30 - 16.30

Tirsdag

8.30 - 16.30

Onsdag

8.30 - 16.30

Torsdag

8.30 - 16.30

Fredag

8.30 - 14.45

46 35 76 61
roskildetandklinik@harald.dk