Ny patient hos Harald Tandlægerne Østerågade

Første gang du kommer hos os, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.

Vi prioriterer, at der er tid nok til at undersøge dine tænders tilstand grundigt og til at svare på de spørgsmål, du måtte have, så du får den information, du har brug for.

Ikke alle er glade for at gå til tandlægen, derfor gør vi alt for, at du føler dig i trygge hænder, føler at du bliver lyttet til og går herfra med et smil.

Book tid som ny patient

Hos Tandlægerne Østerågade kan du online booke en tid lige når det passer dig.  Bliv oprettet som patient i klinikken og få mulighed for at booke dine tandlægebesøg via din smartphone eller computer.

Book via formular

Det første besøg på klinikken

Første gang du kommer hos os, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder at kende.

Du vil blive modtaget af en af vore tandlæger, hvor der vil være god tid til at I sammen kan snakke om dine forventninger og behov, samt god tid til at du kan lære os at kende. At vælge behandler er et spørgsmål om kemi og tillid. Vi har respekt for, at du måske har svært ved at komme til tandlæge.

Du må meget gerne komme lidt før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet.

Hvis du tager medicin må du meget gerne skrive navne og dosis ned til os.

Behandlingsplan

Er du medlem af ‘Danmark’?

For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sundhedskort, samt evt. helbredskort, hvis du får tilskud til tandbehandling. Du må også meget gerne oplyse os, hvis du er medlem af sygeforsikringen ”Danmark” – så indberetter vi automatisk for dig.

Mød personalet

Kan varmt anbefale denne klinik. Både tandlæger og klinikassistenter er virkelig søde og kompetente.

God behandling og dygtige mennesker

Har aldrig fortrudt jeg valgte Roskilde tandklinik da jeg kom til Roskilde, top behandling og altid et venligt og smilende personale der er der.

Tandlægeskræk

Ikke alle bryder sig om at gå til tandlæge. Men vi bestræber os på, at alle får den optimale behandling og et godt besøg. Ofte hører vi fra patienter, at de oplever en god atmosfære og en høj faglighed, som giver tryghed og en positiv oplevelse. Det er vi glade for at høre. Vi tror på, at vores gode samarbejde og kommunikation med hinanden og patienterne er med til at give os de gode resultater.

Årsagen er ofte dårlige erfaringer med tidligere tandlægebesøg. Der kan være tale om dårlige oplevelser, som ligger flere år tilbage og som medfører at man udskyder, eller helt undgår sin tandbehandling.

Det er ikke flovt at være bange. Det er der mange, der er, og vi er her for at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at tage en ledsager med. Vi kan selvfølgelig garantere dig smertefri behandling.

Book via formular
Læs mere om Tandlægeskræk

Vi gør det nemt at skifte tandlæge.

Vi sørger naturligvis for at indhente din journal og alle relevante oplysninger, så skiftet bliver trygt og enkelt. Ved tandlægeskift sørger vi for, at journal og røntgenbilleder overføres fra din tidligere tandlæge.

Er der noget, som du ønsker, at vi gør anderledes, skal du blot sige til – så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

  • Altid personlig tilknyttet behandler

  • Book tid til både eftersyn og akut tandbehandling

  • Automatisk indberetning til Danmark

  • SMS reminder inden behandling

Det skal være nemt at skifte tandlæge. Udfyld formularen

– så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os direkte.

""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right