Om Harald Roskilde Tandklinik

Klinikken drives af tandlægeægteparret Susanne Kleist og Claus Poulsen. Vi indgår i et team sammen med tandlæge Mette Simonsen, tandplejerne Simone Hammeken og Dorthe Minkwitz, klinikassistenterne Lise Andersen, Amalie Dyrby Heuser, Hanne Schmidt, Hatice Ocak og Stina Merete Karstoft, der også er receptionist. Vi har alle et højt efteruddannelsesniveau fra ind- og udland.

Susanne Kleist og Claus Poulsen har arbejdet sammen på klinikken siden 1991. Gennem årene har vi brugt mange kræfter på at sammensætte et stærkt team for at give dig den rigtige behandling.

Ved at investere i et utal af kurser og den rette teknologi, såsom digital røntgen, digital scanning, panoramarøntgen, kan klinikken tilbyde dig de nyeste behandlingsprincipper.

Klinikken har et velfungerende kvalitetsstyringssystem. Det er din sikkerhed for, at hygiejne og behandlinger er i top.

Mød vores personale

Her kan du se alle os, der tager imod dig på klinikken.

Tryk på vores billeder for at læse mere om os.

Vi glæder os til at se dig igen!

Tandlæge og partner Claus Poulsen

Claus Poulsen

Tandlæge og partner

Tandlæge og partner Susanne Kleist

Susanne Kleist

Tandlæge og partner

Tandlæge  Mette Simonsen

Mette Simonsen

Tandlæge

Tandplejer Dorthe Minkwitz

Dorthe Minkwitz

Tandplejer

Tandplejer Simone Lykke Hammeken

Simone Lykke Hammeken

Tandplejer

Klinikassistent  Hatice Ocak

Hatice Ocak

Klinikassistent

Klinikassistent Amalie Dyrby Heuser

Amalie Dyrby Heuser

Klinikassistent

Klinikassistent  Hanne Schmidt

Hanne Schmidt

Klinikassistent

Klinikassistent Lise Andersen

Lise Andersen

Klinikassistent

Receptionist Stina Merete Karstoft

Stina Merete Karstoft

Receptionist

En del af Harald

Harald er den nye sammenslutning af danske tandlæger. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget så klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden.

Selve motivation for at etablere Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige – er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed.

Harald er skabt og bliver løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne, involverende og tæt på patienterne. Dem, som det handler om.

Vi er digitaliserede i en lang række behandlinger

Vi har en masse specialudstyr på klinikken der gør at vi kan udføre mange typer behandlinger digitalt, f.eks. scanninger til kroner og bidskinner samt alle typer røntgen.