Ny patient hos Harald Tandlægerne Rosengade

Hos os er patienten altid i centrum. Vi er ærlige, uhøjtidelige og holder, hvad vi lover. Vi overholder typisk aftalte behandlingstider, men der kan opstå akutte tandproblemer, som kræver vores hjælp her og nu. Som patient hos os, vil du altid blive tilbudt en nødbehandlingstid samme dag, der opstår en akut behandlingssituation.

Hvis du er på udkig efter behandlere, som udfører alt tandarbejde lige fra en grundig tandrensning til specialbehandlinger, så er du havnet det rette sted. Vi lægger vægt på det funktionelle og det kosmetiske og bestræber os på at tilbyde den behandling, der passer til netop dit behov.

Vi gør alt for at give dig en god oplevelse i en nærværende og afslappet atmosfære.

Book tid som ny patient

Du har mulighed for at booke en tid til tandeftersyn online, klik på “book via formular” og indsend dine oplysninger.
Hvis du har specielle ønsker eller behov for akut behandling, vil vi anbefale at du enten ringer til klinikken på tlf.58 52 04 47 eller møder op personligt

Det første besøg på klinikken

Første gang du kommer hos os, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder at kende.

Du vil blive modtaget af en af vore tandlæger, hvor der vil være god tid til at I sammen kan snakke om dine forventninger og behov, samt god tid til at du kan lære os at kende. At vælge behandler er et spørgsmål om kemi og tillid. Vi har respekt for, at du måske har svært ved at komme til tandlæge.

Du må meget gerne komme lidt før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet.

Hvis du tager medicin må du meget gerne skrive navne og dosis ned til os.

Er du medlem af ‘Danmark’?

For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sundhedskort, samt evt. helbredskort, hvis du får tilskud til tandbehandling. Du må også meget gerne oplyse os, hvis du er medlem af sygeforsikringen ”Danmark” – så indberetter vi automatisk for dig.

Super ! Går altid derfra med et stort smil

Den bedste tandlæge Hanne Kürstein og hendes søde piger

Tandlægeskræk

Ikke alle bryder sig om at gå til tandlæge. Men vi bestræber os på, at alle får den optimale behandling og et godt besøg. Ofte hører vi fra patienter, at de oplever en god atmosfære og en høj faglighed, som giver tryghed og en positiv oplevelse. Det er vi glade for at høre. Vi tror på, at vores gode samarbejde og kommunikation med hinanden og patienterne er med til at give os de gode resultater.

Årsagen er ofte dårlige erfaringer med tidligere tandlægebesøg. Der kan være tale om dårlige oplevelser, som ligger flere år tilbage og som medfører at man udskyder, eller helt undgår sin tandbehandling.

Det er ikke flovt at være bange. Det er der mange, der er, og vi er her for at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at tage en ledsager med. Vi kan selvfølgelig garantere dig smertefri behandling.

Vi gør det nemt at skifte tandlæge.

Vi sørger naturligvis for at indhente din journal og alle relevante oplysninger, så skiftet bliver trygt og enkelt. Ved tandlægeskift sørger vi for, at journal og røntgenbilleder overføres fra din tidligere tandlæge.

Er der noget, som du ønsker, at vi gør anderledes, skal du blot sige til – så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

  • Altid personlig tilknyttet behandler

  • Book tid til både eftersyn og akut tandbehandling

  • Automatisk indberetning til Danmark

  • SMS reminder inden behandling

Det skal være nemt at skifte tandlæge. Udfyld formularen

– så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os direkte.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right