Harald Tandlægehuset Støvring

🚨 OBS – VIGTIG INFORMATION TIL VORES PATIENTER OMKRING COVID-19

Her på klinikken følger vi de nye retningslinjer udsendt af Sundhedsstyrelsen, hvilket betyder, at vi udskyder ikke-kritiske behandlinger. Det vil bl.a. sige, at almindelige eftersyn aflyses. Reglerne vil have en varighed fra i dag den 18. marts 2020 og formodentlig til og med juni 2020.

De nye regler betyder, at vi skal stoppe alle ikke-kritiske behandlinger som fx rutinemæssige eftersyn og tandrensninger. Vi beholder kritiske funktioner som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og af parodontitis. Vi vil også fortsat tage os af skader på implantater, broer og fyldninger og igangværende bøjlebehandling.

Er du i tvivl om din behandling hører til under kritiske behandlinger eller har du spørgsmål til de nye retningslinjer, kan du læse mere i oversigten herunder eller ringe til os, så kan vi hjælpe.

Kritisk behandling Ikke kritisk behandling
Behandlingskrævende traumer af tænder og mund, smerter, infektioner herunder rodbetændelse, svære cariestilfælde, svære tilfælde af parodontitis Behandling og kontrol af mindre alvorlig tandsygdom som fx mindre cariesangreb, gingivitis og mildere former for parodontitis.
Skader eller løsning af:

  1. aftagelige eller faste protetiske erstatninger og fyldninger
  2. fast eller aftageligt tandreguleringsapparatur ved igangværende behandlinger
Almindelige rutineundersøgelser samt almindelig tandrensning

Kosmetiske behandlinger

Kontrol af igangværende bøjlebehandling, hvor udsættelse kan influere væsentligt på det endelige behandlingsresultat.

Vi har i øjeblikket ændrede åbningstider, både på klinikken og på telefonen. Det er dog vigtigt, at du ikke møder op på klinikken uden forudbestilt tid. Du kan løbende holde dig orienteret om udviklingen her på hjemmesiden.

Pas godt på jer selv og hinanden i denne tid. Vi glæder os meget til at se jer, når vi igen kan åbne for alle behandlinger.

Vi er 4 tandlæger der i fællesskab ejer og driver tandlægehuset. Vi får hjælp af 2 tandplejere og 8 klinikassistenter. For os er det vigtigt, at vores patienter altid vil kunne regne med kvalitet og tryghed, når de henvender sig på vores klinik.

Ønsker man at holde sine tænder sunde og rene, er det vigtigt at få dem tjekket regelmæssigt. Det sikrer at eventuelle problemer kan tages i opløbet, og behandles før de får mulighed for at udvikle sig.

Hos os får du en grundig og kompetent behandling til konkurrencedygtige priser. Vores vidende og erfarne tandlæger og tandplejere tager altid godt imod dig i en afslappende og hyggelig atmosfære.

Tøv ikke med at kontakte os for tidsbestilling eller spørgsmål.

Tandlægehuset ligger centralt i Støvring. Klinikken er handicapvenlig, og der er gode parkeringsforhold lige ved døren.

Har du brug for tandlæge?

Som ny patient hos Harald Tandlægehuset Støvring kan du altid forvente, at vi sætter ekstra tid, af så vi kan lære dig og dine tænder ordenligt at kende.

Er du ny patient?

Kontakt klinikken

Du kan altid komme i kontakt med os på klinikken, enten på telefon eller e-mail. Herunder kan du se vores åbningstider.

Bemærk at vi i øjeblikket, p.g.a situationen med COVID-19 har ændrede åbningstider og desværre kun har åbent for kritiske behandlinger.

Mandag

9.00 - 14.00

Tirsdag

8.00 - 14.00

Onsdag

8.00 - 14.00

Torsdag

8.00 - 14.00

Fredag

8.00 - 14.00

98 37 13 03
tandlaegehusetstoevring@harald.dk