Harald Tandlægerne Brovst

Velkommen til Harald Tandlægerne Brovst

Klinikken er beliggende i Sundhedshuset Brovst, tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder. Klinikken er drevet af Bente og Niels, som, sammen med resten af teamet, står klar til at tage imod dig.

Vi er en klinik med en god atmosfære og et dygtigt team, som altid er klar til at sætte dig i centrum. For os er ikke to patienter ens, og derfor sammensætter vi din behandling, så den passer til netop dine behov.

Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge, når de sætter sig i tandlægestolen, og at de kan mærke, at de er i kyndige hænder. Vi sætter vores faglighed højt, og den sikre vi gennem kurser for hele personalet. På klinikken tilbyder vi moderne tandpleje og tandbehandling blandt andet implantatbehandlinger, større protese og brokonstruktioner samt parodontosebehandlinger udført af tandplejer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken.

Har du brug for tandlæge?

Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger. Jeg føler mig altid tryg i deres kompetente hænder og det skal lige siges at jeg ikke er særlig glad for tandlæger.

Pia Bertelsen

Helt utroligt dygtige behandlere og personale,som altid giver en varm og venlig modtagelse

Anna Marie Larsen

Tak for en rigtig god oplevelse. De tre personer jeg var i kontakt med virkede alle yderst profesionelle og samtidig i god kontakt med mig hele vejen. Stor anerkendelse !!

Knud Christensen