Om Harald Tandlægerne Brovst

Klinikken flyttede ind i sundhedshuset i 2012, efter at have renoveret den gamle sygeafdeling. Dengang havde vi 4 klinikrum, men i dag har vi 5 store, moderne og lyse klinikrum.

Udover almindelige tandbehandlinger, har vi en interesse for  store  rekonstruktioner,  hvor  både  bidhævning,  implantatbehandling og protetik indgår. Vi er et stort og erfarent team bestående af tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og receptionister, som alle er med til at sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores klinik. Vi har et godt samarbejde og glimrende sparring  med  kolleger  internt,  men  også  eksternt.

Vi prioriterer kvalitet frem for kvantitet, og for os handler det om at lytte til vores patienter, forstå deres behov og indgå en god dialog, så de føler sig i trygge hænder.

Er du ny patient?

En del af Harald

Harald er den nye sammenslutning af danske tandlæger. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget så klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden.

Selve motivation for at etablere Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige – er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed.

Harald er skabt og bliver løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne, involverende og tæt på patienterne. Dem, som det handler om.

Vi er eksperter i en lang række behandlinger

Vi har en masse specialudstyr på klinikken, der gør, at vi kan udføre særlige behandlingsformer. Vi kan bl.a. udføre Digital aftrykstagning med CEREC , og i mange tilfælde fræse kronen ud samme dag. Derudover foretager vi også panorama røntgen og laserparadentosebehandling (tandrodsrensning).

Se alle behandlinger
Se alle behandlinger

Mød vores personale

Her kan du se alle os, der tager imod dig på klinikken.

Tryk på vores billeder for at læse mere om os og de kurser vi hver i sær har været på, for at kunne yde en bedre behandling for dig.

Kontakt os
Tandlæge og Partner Niels Skjødt

Niels Skjødt

Tandlæge og Partner

Tandlæge Zardasht Sadik

Zardasht Sadik

Tandlæge

Tandlæge og Partner Bente Hutters Skjødt

Bente Hutters Skjødt

Tandlæge og Partner

Tandlæge Ditte Brostrøm

Ditte Brostrøm

Tandlæge

Tandplejer Dorte Villadsen

Dorte Villadsen

Tandplejer

Tandplejer Lisbeth Mellerup

Lisbeth Mellerup

Tandplejer

Klinikassistent  Lone Vedsted Nielsen

Lone Vedsted Nielsen

Klinikassistent

Klinikassistent  Anni Pilgaard Christensen

Anni Pilgaard Christensen

Klinikassistent

Klinikassistent  Rebekka Høg Skov

Rebekka Høg Skov

Klinikassistent

Klinikassistentelev Athitaya Thammarat

Athitaya Thammarat

Klinikassistentelev

Klinikassistentelev Mille Rosdam

Mille Rosdam

Klinikassistentelev