Om Harald

Harald består af en række tandklinikker, som har besluttet at slå os sammen i et partnerskab. Vi er en sammenslutning af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning sammen.

Harald er en tandlægesammenslutning der måske bedst kan beskrives som et andelsselskab. Vi har allerede klinikker i mange byer, store som små, og vi vil gerne være i endnu flere. Fælles for klinikkerne er ønsket om at drive sunde og respekterede virksomheder. Vi ser de muligheder som fællesskabet giver, som er til gavn for både patienter, partnere og ansatte.

I Harald vil vi frem for alt gerne have friheden til at være os selv. Sammen. Sammen om Harald og om at sætte patienten i centrum.

Tandlæger kan blive Partner i Harald

Er du nysgerrig og gerne vil vide hvordan sammenslutningen hænger sammen, eller ønsker du at være en del af vores tandlæge-sammenslutning? Vi giver dig den information du har brug for.

Bliv en del af Harald

Dét er vores kald, vores valg og vores udfordring.

For vi kan ikke lade være. Heri består vores stolthed og lyst til at være tandlæger. For os er praksis et ideal. Hver dag at leve op til vores egne høje standarder. Hver dag, hver time, hvert minut at arbejde målrettet for at sikre hver patient en optimal behandling. Hvilket vil sige så lidt som muligt, men så meget som nødvendigt. Vi er nysgerrige på nye teknologier, teknikker og redskaber, fordi det ligger i vores og fagets natur hele tiden at udvikle og forbedre. Dette bringer os til selve motivation for at etablere vores nye fælleskab Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige.

Handlede det bare om pengene, forblev vi hver for sig. Motivationen bag Harald er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed. Skabt og løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Vi tør godt stå ved, at vi stræber efter at være end tand foran. Vi tillader os selv at åbne munden fra tid til anden for at stille krav til hinanden, til alle vores branchekolleger, til patienterne, til politikerne og til resten af verden.

Hvorfor?

I sin tid opdagede KODAK ikke, hvad der var ved at ske i fotobranchen. Typograferne blev for sent klar over, hvad der var ved at ske i trykkeribranchen. Vi vil ikke sove i timen. Der sker store forandringer i Tandlægebranchen i disse år. Små stand-alone klinikker konkurrerer i dag med tandlægevirksomheder med en milliardomsætning. Og tandlægernes ejerandele og medindflydelse decimeres dag for dag. Økonomien taler og tandlægefaget taber. Øjeblikket er NU.

Derfor!

Vi vil lave et robust fagligt fællesskab med økonomiske muskler stærke nok til at kunne tage konkurrencen op. Vi skal ikke konkurrere på pris – vi skal konkurrere på kvalitet. Vi er ikke klinikker baseret på botox og spotdeals. Vi vil samle klinikker, der har fokus på kvalitet og ordentlighed.