Om Harald Tandlægerne

Harald består af en række tandklinikker fordelt over hele landet, der har besluttet at slå os sammen i et partnerskab, eller en tandlægesammenslutning, der bedst kan beskrives som et andelsselskab. Vi er allerede i Aalborg og Esbjerg, og vil givetvis snart kunne optage partnere i Aarhus og København.

Vi kalder vores tandlæge virksomhed for Harald, med tandklinikker i hele landet.

Vi er en sammenslutning af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning sammen.

Tandlæger kan blive medlem af vores sammenslutning

Er du nysgerrig og gerne vil vide hvordan sammenslutningen hænger sammen, eller ønsker du at være en del af vores tandlæge-sammenslutning? Vi giver dig den information du har brug for.

Bliv en del af Harald

Dét er vores kald, vores valg og til tider vores udfordring.

For vi kan ikke lade være. Heri består vores stolthed og lyst til at være tandlæger. For os er praksis et ideal. Hver dag at leve op til vores egne høje standarder. Hver dag, hver time, hvert minut at arbejde målrettet for at sikre hver patient en optimal behandling. Hvilket vil sige så lidt som muligt, men så meget som nødvendigt. Vi er nysgerrige på nye teknologier, teknikker og redskaber, fordi det ligger i vores og fagets natur hele tiden at udvikle og forbedre. Dette bringer os til selve motivation for at etablere vores nye fælleskab Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige.

Handlede det bare om pengene, forblev vi hver for sig. Motivationen bag Harald er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed. Skabt og løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Vi tør godt stå ved, at vi stræber efter at være end tand foran. Vi tillader os selv at åbne munden fra tid til anden for at stille krav til hinanden, til alle vores branchekolleger, til patienterne, til politikerne og til resten af verden.

Hvorfor?

I sin tid opdagede KODAK ikke, hvad der var ved at ske i fotobranchen. Typograferne blev for sent klar over, hvad der var ved at ske i trykkeribranchen. Vi vil ikke sove i timen. Der sker store forandringer i Tandlægebranchen i disse år. Små stand-alone klinikker konkurrerer i dag med tandlægevirksomheder med en milliardomsætning. Og tandlægernes ejerandele og medindflydelse decimeres dag for dag. Økonomien taler og tandlægefaget taber. Øjeblikket er NU.

Derfor!

Vi vil lave et robust fagligt fællesskab med økonomiske muskler stærke nok til at kunne tage konkurrencen op. Vi skal ikke konkurrere på pris – vi skal konkurrere på kvalitet. Vi er ikke klinikker baseret på botox og spotdeals. Vi vil samle klinikker, der har fokus på kvalitet og ordentlighed.

Bliv ringet op af en af vores klinikker

Det er nemt at få tid til tandlægen. Det er måske bare ikke altid det det står øverst på listen af gøremål, så vi har gjort det endnu nemmere for dig. Du skal blot udfylde dit telefonnummer, og så ringer vi til dig og aftaler en tid.

Hvis det er længe siden du var hos tandlægen sidst, eller hvis du ikke synes tandlægebesøg er særligt rart, så giver vi os ekstra tid til dig. På den måde kan du både komme til tandlægen og gå fra os igen med en god mavefornemmelse. Det sætter vi pris på.

Online booking er grundet seneste retningslinjer, udsendt af sundhedsstyrelsen ikke muligt. Ønsker du en tid hos tandlægen, bedes du i stedet kontakte os telefonisk.