Harald Tandlægerne Løgumkloster

Velkommen til Harald Tandlægerne Løgumkloster

Vi er et team af 3 tandlæger, 2 tandplejere, 5 klinikassistenter, 2 receptionister og en servicemedarbejder, som lægger stor vægt på at have en afslappet atmosfære på klinikken, og vi har fokus på at få dig til at føle dig velkommen og tilpas. Hos os er efteruddannelse en vigtig ting, så du hele tiden kan være sikker på vi har den nyeste viden inden for faget. Det gælder både udstyr, fremgangsmåde samt materiale brug. For nylig har vi investeret i en aftryksscanner, som gør det mere behageligt for dig at få taget aftryk til fx kroner, broer, proteser eller bidskinner.

Hvis du lider af tandlægeskræk eller bare har det svært når du er på klinikken, så ser vi det som vores ypperste opgave at få dig igennem behandlingerne i dit tempo og efter dine behov. Vi gør opmærksom på at vi ikke længere tilbyder lattergas. Ved hjælp af ros, smil og en beroligende hånd, kan vi sammen komme i mål med din behandling.

Hvis der er tale om et større behandlingsbehov laver vi altid en behandlingsplan samt overslag hvor du er med i hele processen og vi sammen finder den løsning der passer til dit behov. Og det behøver ikke være den dyreste løsning.

Har du brug for tandlæge?

Som ny patient hos Harald Tandlægerne Løgumkloster, kan du altid forvente at vi sætter ekstra tid af så vi kan lære dig og dine tænder ordenligt at kende.

Kan varmt anbefale denne klinik.

-Jakob