Om Harald Tandlægerne Løgumkloster

Klinikken blev startet af Henning Lyngø i 1960 i byens gamle møllehus. Der blev efterhånden brug for mere plads, og i januar 1975 blev det nye klinikhus på den nuværende adresse indviet. På det tidspunkt var der ud over Henning Lyngø yderligere 2 tandlæger på klinikken, og den voksede i de følgende år til den nuværende størrelse med i alt 6 behandlerrum.

Der har gennem årene været flere ejere af klinikken, og der har været et glidende generationsskifte. I 1998 indgik Claus Bjerg i kompagniskab med Søren Moesmann, som siden valgte at stoppe i 2007. Claus har herefter drevet klinikken på egen hånd helt indtil 2021, hvor han solgte den til Harald. Her trådte Line Bak Toft, som har arbejdet på klinikken siden 2016, ind som partner i Harald og fungerer herved som klinikleder.

Mød vores personale

Her kan du se alle os, der tager imod dig på klinikken.

Tryk på vores billeder for at læse mere om os.

Vi glæder os til at se dig igen!

Tandlæge og Partner Line

Line

Tandlæge og Partner

 Tandlæge Betina

Betina

Tandlæge

Tandlæge Jette

Jette

Tandlæge

Tandplejer Sarah

Sarah

Tandplejer

Tandplejer Anne

Anne

Tandplejer

Klinikassistent Sarah

Sarah

Klinikassistent

Klinikassistent Charlotte

Charlotte

Klinikassistent

Klinikassistent Jytte

Jytte

Klinikassistent

Klinikassistent Dorthe

Dorthe

Klinikassistent

Receptionist Vivi

Vivi

Receptionist

Servicemedarbejder Nora

Nora

Servicemedarbejder

En del af Harald

Harald er den nye sammenslutning af danske tandlæger. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget så klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden.

Selve motivation for at etablere Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige – er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed.

Harald er skabt og bliver løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne, involverende og tæt på patienterne. Dem, som det handler om.

Vi er eksperter i en lang række behandlinger

Vi har en masse specialudstyr på klinikken der gør at vi kan udføre særlige behandlingsformer. Vi kan bl.a. udføre Digital aftrykstagning med TRIOS, Panorama røntgen og laserparadentosebehandling (tandrodsrensning).