Harald Tandlægerne Sønderåparken

🚨 OBS – VIGTIG INFORMATION TIL VORES PATIENTER OMKRING COVID-19

Her på klinikken følger vi de nye retningslinjer udsendt af Sundhedsstyrelsen, hvilket betyder, at vi udskyder ikke-kritiske behandlinger. Det vil bl.a. sige, at almindelige eftersyn aflyses. Reglerne vil have en varighed fra i dag den 18. marts 2020 og formodentlig til og med juni 2020.

De nye regler betyder, at vi skal stoppe alle ikke-kritiske behandlinger som fx rutinemæssige eftersyn og tandrensninger. Vi beholder kritiske funktioner som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og af parodontitis. Vi vil også fortsat tage os af skader på implantater, broer og fyldninger og igangværende bøjlebehandling.

Er du i tvivl om din behandling hører til under kritiske behandlinger eller har du spørgsmål til de nye retningslinjer, kan du læse mere i oversigten herunder eller ringe til os, så kan vi hjælpe.

Kritisk behandling Ikke kritisk behandling
Behandlingskrævende traumer af tænder og mund, smerter, infektioner herunder rodbetændelse, svære cariestilfælde, svære tilfælde af parodontitis Behandling og kontrol af mindre alvorlig tandsygdom som fx mindre cariesangreb, gingivitis og mildere former for parodontitis.
Skader eller løsning af:

  1. aftagelige eller faste protetiske erstatninger og fyldninger
  2. fast eller aftageligt tandreguleringsapparatur ved igangværende behandlinger
Almindelige rutineundersøgelser samt almindelig tandrensning

Kosmetiske behandlinger

Kontrol af igangværende bøjlebehandling, hvor udsættelse kan influere væsentligt på det endelige behandlingsresultat.

Vi har i øjeblikket ændrede åbningstider, både på klinikken og på telefonen. Det er dog vigtigt, at du ikke møder op på klinikken uden forudbestilt tid. Du kan løbende holde dig orienteret om udviklingen her på hjemmesiden.

Pas godt på jer selv og hinanden i denne tid. Vi glæder os meget til at se jer, når vi igen kan åbne for alle behandlinger.

Optimal hygiejne er et nøglepunkt hos Tandlægerne Sønderåparken . Derfor starter morgenen for alle med grundig håndvask med vand og sæbe. Når patientbehandlingen starter, foretages afspritning af hænder med håndsprit, inden handsker tages på og igen når handskerne tages af. Undersøgelser har vist at denne procedure er den mest effektive til at opretholde en god håndhygiejne, som samtidig er skånsom for behandlernes hænder. Når vi kommer til frokost, foretages igen grundig håndvask med vand og sæbe, inden patientbehandlingen starter på ny.

Til almindelige behandlinger bruger vi usterile nitril engangshandsker og det bliver til rigtig mange i løbet af en dag. Til kirurgiske behandlinger bruger vi sterile latexhandsker af en meget høj kvalitet, som sammen med en grundig kirurgisk håndvask og håndsprit, sikrer hygiejniske forhold under behandlingerne

Alle vore instrumenter og boremaskiner vaskes og steriliseres mellem hver behandling.

Alt hvad vi bruger på klinikken er enten steriliseret eller fremstillet af engangs materialer.
Denne meget vigtige procedure checkes dagligt.

Har du brug for tandlæge?

Når du første gang besøger os hos Harald Tandlægerne Sønderåparken, vil vi gerne sætte tid af, så vi kan lære dig og dine tænder bedre at kende, vi er her for at hjælpe dig, og sørge for du får en god oplevelse.

Er du ny patient?

Dygtige og kompetente tandlæger, som jeg kun kan anbefale

Susanne Kjærgaard Kaulbach
Dejlig klinik og dygtig tandlæge, som kan sit kram og dejlig personale.
Camilia Noe
Fantastisk klinik. Får en super behandling, og glemmer lidt min tandlæge skræk.
Britta Bertelsen

Kontakt klinikken

Du kan altid komme i kontakt med os på klinikken, enten på telefon eller e-mail. Herunder kan du se vores åbningstider.

Bemærk at vi i øjeblikket, p.g.a situationen med COVID-19 har ændrede åbningstider og desværre kun har åbent for kritiske behandlinger.

Mandag

8.00 - 14.00

Tirsdag

8.00 - 14.00

Onsdag

8.00 - 14.00

Torsdag

8.00 - 14.00

Fredag

8.00 - 14.00

75 21 00 21
tandlaegernesoenderaaparken@harald.dk