Harald Tandlægerne Sønderåparken

Velkommen til Harald Tandlægerne Sønderåparken

Klinikken Harald Tandlægerne Sønderåparken ligger centralt i Vejle, tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder. Klinikken drives af tandlæge og Harald Partner Torben Schønwaldt, som sammen med resten af teamet står klar til at tage imod dig, og hjælpe dig med netop dine behov.

Det er meget vigtigt for os, at vores patienter føler sig i trygge og kyndige hænder, når de sætter sig i tandlægestolen, og derfor er optimal hygiejne også et nøglepunkt hos os. Vores morgener begynder altid med grundig håndvask for alle, og når patientbehandlingen starter, foretages afspritning af hænder med håndsprit, inden handsker tages på og igen når handskerne tages af. Undersøgelser har vist at denne procedure er den mest effektive til at opretholde en god håndhygiejne, som samtidig er skånsom for behandlernes hænder.

Til almindelige behandlinger bruger vi usterile nitril engangshandsker og det bliver til rigtig mange i løbet af en dag. Til kirurgiske behandlinger bruger vi sterile latexhandsker af en meget høj kvalitet, som sammen med en grundig kirurgisk håndvask og håndsprit, sikrer hygiejniske forhold under behandlingerne

Alle vores instrumenter og boremaskiner vaskes og steriliseres mellem hver behandling, og denne meget vigtige procedure sikres dagligt.

Har du brug for tandlæge?

Når du første gang besøger os hos Harald Tandlægerne Sønderåparken, vil vi gerne sætte tid af, så vi kan lære dig og dine tænder bedre at kende, vi er her for at hjælpe dig, og sørge for du får en god oplevelse.

Fantastisk klinik. Får en super behandling, og glemmer lidt min tandlæge skræk.

Britta Bertelsen

Dygtige og kompetente tandlæger, som jeg kun kan anbefale

Susanne Kjærgaard Kaulbach

Dejlig klinik og dygtig tandlæge, som kan sit kram og dejlig personale.

Camilia Noe