Harald Tandlægerne Sønderåparken

Hos Harald Tandlægerne Sønderåparken tager vi alle forholdsregler, og vi følger de strenge hygiejneretningslinjer, som Sundhedsstyrelsen har opstillet, så du kan føle dig i trygge hænder. Vi har ekstra fokus på rengøring af klinikken, og der står altid håndsprit tilgængelig lige indenfor døren.

Som patient er der også nogle ting du kan gøre, for at være med til at mindske smittespredningen.

  • Husk at spritte hænder når du træder ind ad døren på klinikken
  • Mød helst op alene og hold god afstand i venteværelset
  • Meld afbud i god tid hvis du har symptomer på Covid-19

Selvom vi ikke kan give dig hånden, står vi altid klar til at byde dig velkommen med et smil.

Velkommen til Harald Tandlægerne Sønderåparken

Klinikken Harald Tandlægerne Sønderåparken ligger centralt i Vejle, tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder. Klinikken drives af tandlæge og Harald Partner Torben Schønwaldt, som sammen med resten af teamet står klar til at tage imod dig, og hjælpe dig med netop dine behov.

Det er meget vigtigt for os, at vores patienter føler sig i trygge og kyndige hænder, når de sætter sig i tandlægestolen, og derfor er optimal hygiejne også et nøglepunkt hos os. Vores morgener begynder altid med grundig håndvask for alle, og når patientbehandlingen starter, foretages afspritning af hænder med håndsprit, inden handsker tages på og igen når handskerne tages af. Undersøgelser har vist at denne procedure er den mest effektive til at opretholde en god håndhygiejne, som samtidig er skånsom for behandlernes hænder.

Til almindelige behandlinger bruger vi usterile nitril engangshandsker og det bliver til rigtig mange i løbet af en dag. Til kirurgiske behandlinger bruger vi sterile latexhandsker af en meget høj kvalitet, som sammen med en grundig kirurgisk håndvask og håndsprit, sikrer hygiejniske forhold under behandlingerne

Alle vores instrumenter og boremaskiner vaskes og steriliseres mellem hver behandling, og denne meget vigtige procedure sikres dagligt.

Har du brug for tandlæge?

Når du første gang besøger os hos Harald Tandlægerne Sønderåparken, vil vi gerne sætte tid af, så vi kan lære dig og dine tænder bedre at kende, vi er her for at hjælpe dig, og sørge for du får en god oplevelse.

Er du ny patient?

Dygtige og kompetente tandlæger, som jeg kun kan anbefale

Susanne Kjærgaard Kaulbach
Dejlig klinik og dygtig tandlæge, som kan sit kram og dejlig personale.
Camilia Noe
Fantastisk klinik. Får en super behandling, og glemmer lidt min tandlæge skræk.
Britta Bertelsen

Kontakt klinikken

Du kan altid komme i kontakt med os på klinikken, enten på telefon eller e-mail. Herunder kan du se vores åbningstider.

Mandag

8.30 - 17.00

Tirsdag

8.00 - 17.00

Onsdag

8.00 - 16:00

Torsdag

8.00 - 16.00

Fredag

8.00 - 13.00

75 21 00 21
tandlaegernesoenderaaparken@harald.dk