Book tid hos Tandlægerne Sønderåparken

Lider man af tandlægeskræk, er man bange eller nervøs for at gå til tandlæge. Er angsten så stor og omfattende, at man udebliver fra de regelmæssige tandlægebesøg eller slet ikke går til tandlæge, kaldes lidelsen odontofobi. Udeblivelser giver anledning til en ond cirkel, hvor frygten for fremtidige behandlinger blot bliver endnu værre.

Årsagen er ofte dårlige erfaringer med tidligere tandlægebesøg. Der kan være tale om dårlige oplevelser, som ligger flere år tilbage og som medfører at man udskyder, eller helt undgår sin tandbehandling. Tandlægeskræk hænger også sammen med, at det er en særlig sårbar situation man bringer sig selv i, når man kommer hos tandlægen. Man overgiver sig til en undersøgelse og overlader kontrollen til tandlægen.

Behandling og forebyggelse af tandlægeskræk bygger på et fortroligt sammenspil mellem patient og behandler. Så forudsætningerne for at kunne hjælpe dig med din angst er, at du ønsker at modtage hjælp og at du vælger en tandlæge du har tillid til, og som har forstand på behandling af mennesker med angst for tandbehandling.

Tandlægeskræk kan nemlig overvindes! En god oplevelse kan bidrage til at angsten forsvinder. Den eneste måde at komme over tandlægeskrækken på, er at overvinde din frygt og bestille en tid til en undersøgelse. Vi har stor erfaring med behandling af patienter med tandlægeskræk og vil gerne hjælpe dig med at komme af med angsten.

Vi ses

Skal vi ringe til dig i stedet?

Få tid med det samme! Vores mission for dig som ny patient er at du skal føle dig tryg og velkommen. Den første konsultation indbefatter ofte 2 røntgenbilleder og en tandrensning. Vi glæder os til at møde dig.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right