Om Harald Tandlægerne Sønderåparken

Vi tilbyder dig den bedste behandling der findes og går ikke på kompromis med dine tænder

På klinikken Harald Tandlægerne Sønderåparken er vi et erfarent team bestående af to tandlæger, en tandplejer og tre klinikassistenter, og vi arbejder alle på at give hver eneste patient en optimal behandling og service.

Vi tilbyder mange former for behandlinger, og vi giver dig den bedste behandling der findes, og vi går aldrig på kompromis med dine tænder.

Mange klinikker skævvrider efter vores mening begrebet pris kontra kvalitet. Er det muligt at lave høj kvalitet til lav pris? Efter vores mening så nej.

Som i de fleste andre sammenhænge, følger pris og kvalitet hinanden. Nogle klinikker argumenterer med at gode indkøbsaftaler og rationel arbejdsgang (man skynder sig) kan sænke prisen på tandbehandling væsentligt. Sandheden er at tiden er den vigtigste udgiftsfaktor på tandklinikker. Dette skal forstås sådan, at jo mere tid der bruges på den enkelte behandling, jo mere vil de koste. Tiden er en væsentlig faktor når det kommer til at lave kvalitetsarbejde, uanset om det er plastfyldninger, porcelænskroner eller implantatbehandlinger. Med andre ord: mere tid til behandlingerne vil medføre højere kvalitet.

Vi bestræber os på at lave topkvalitets behandlinger hver gang og bruge den nødvendige behandlingstid. Vi vil derfor ikke hoppe med på discount bølgen eller prispres tendensen inden for tandbehandling, fordi vi ved at det påvirker den tid der bruges på tandbehandlingen og dermed kvaliteten af tandbehandlingen. Derfor vil du sagtens kunne finde behandlinger til priser, der er lavere end vores, men kan du også finde dem bedre?

Mød vores personale

Her kan du se alle os, der tager imod dig på klinikken.

Tryk på vores billeder for at læse mere om os og de uddannelse vi hver især har været på, for at kunne yde den bedste behandling og service af dig.

Vi glæder os til at se dig igen!

Tandlæge og partner Torben Schønwaldt

Torben Schønwaldt

Tandlæge og partner

Tandlæge Hamida Wayand

Hamida Wayand

Tandlæge

Tandplejer Mathilde Spaabæk Andersen

Mathilde Spaabæk Andersen

Tandplejer

Tandplejer Tamana Ghani

Tamana Ghani

Tandplejer

Klinikassistent Gitte Lykke Nielsen

Gitte Lykke Nielsen

Klinikassistent

Klinikassistent  Sandra Rasmussen

Sandra Rasmussen

Klinikassistent

Klinikassistent Merete Tangsgaard

Merete Tangsgaard

Klinikassistent

Klinikassistentelev Jehan Salah

Jehan Salah

Klinikassistentelev

Klinikassistentelev Leonita Fazliu

Leonita Fazliu

Klinikassistentelev

En del af Harald

Harald er den nye sammenslutning af danske tandlæger. Vi har samlet os på tværs af Danmark og stiftet noget så klassisk dansk som et kooperativ. Et kooperativ af selvstændige, lokale tandlæger, der er enige om at drive en bæredygtig forretning, der vil tilbage til fremtiden.

Selve motivation for at etablere Harald – navnet på danskerkongen fra Jelling, der samlede danskerne i ét rige – er lige så banal, som den er vital: At dyrke en levende, lærende organisation med højt til loftet og kort til kollegerne. Både dem, vi allerede kender, og dem, vi skal lære at kende, lære af og som kan lære noget af os. Kort sagt et fagligt fællesskab med en fælles faglighed.

Harald er skabt og bliver løbende udviklet af mennesker med en naturlig videbegærlighed og kærlighed til tandlægefaget. Hver for sig er vi for små og isolerede. Sammen er vi store nok til at have sundhedsmæssig indflydelse, være moderne, involverende og tæt på patienterne. Dem, som det handler om.

Vi har ikke kun færdigheder, men også teknologien til at understøtte vores behandling

Vi har specialudstyr på klinikken der gør at vi kan udføre særlige behandlingsformer, som samtidig gør at behandlingerne er både mere effektive men også smertefrie. Vi kan bl.a. udføre Cerec digitalscanner og foretager desuden CBCT sccanning som en kompetence.